09.12.07 08:24:14
Prdka27® – Bojovnice stale u hladiny
Ahoj od vcerejsiho krmeni je moje bojovnice jen u hladiny a nezere.Tak 1h pred krmenim sem dal do akva zrcatko abych videl jak se nafukuje atd.ale
pripadalo jako kdyby se bala.A pak uz vecer byla jen u hladiny a nezrala

Myslite ze jsem ji vystrasil?

vypadala na to.
nikdo nic??
No z vystrašení to asi nebude. Jak se chovají ostatní rybky? Má ještě nějaké příznaky - nafouklé břicho.....Víš, ale - že tím
zrcátkem zkracuješ své rybce život?
No to zrcatko tam neni porad jen jednou jsem to zkusil.Ostatni ryby O.K. Ale jen ona zadne priznaky jine nema steba se ji nechce plavat kdyz byla v
krame v tom kelimku chudak

Co myslite?
A jak dlouho ji máš? To je taková od té doby, co ji máš doma?
Mam ji 2dny.Vcera byla v pohode a pak uz vecer ne.(To jak jsem ji postrasil zrcatkem).
Jestli se fakt tak lekla, tak ji teď nech co nejvíc v klidu a chvilku nekrm. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet. Mně se třeba sumečci po
vystrašení ( když čistím akvárko ) schovávají třeba i týden.
09.12.07 10:41:07
Nik® Dej jí čas - když je donesu domů z těch kelímků, tak je opatruju a ofukuju aspoň týden. Pokud jsi ji šoupl hned mezi ostatní rybky, tak z
toho množství ryb může mít i trochu šok, nehledě na to, že ji ostatní rybičky mohou třeba i ubližovat. Taky pokud byla v kelímku, tak na
tom může být celkem zdravotně špatně.
jj dam ji cas treba si zvykne.Drzte palce
Vsimnul jsem si ze ma nafoukle bricho co s tim??

Je to vodnatelnost?? Co mylite poradte pls
09.12.07 14:13:04 / 09.12.07 14:15:00
Nik® Může být. Může být přežraný, po tom, co byl dlouho bez jídla, může mít problémy s vylučováním. Při koupi nové bojovnice je lepší
dát ji samostatně a z počátku krmit opravdu obezřetně. No aspoň já to tak dělám. Jenže já na to mám taky akvária

.
Dneska a zítra ji pozoruj, když jí začnou odstávat šupiny, jde o vodnatelnost. Ale třeba to rozchodí (rozplave

).
Je pravda z ekdyz jsem ji privezl tak zrala jak diva.A dalsi den byla jak prase.(nafoukla) no snad to rozplave.
09.12.07 14:30:01
Nik® – Re: Prdka27
Tak to bude přežraná. Betty se dokážou tak nacpat, že se jen válejí po dně a sotva vyplavou k hladině, aby se nadechly

.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora