25 • 58 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Bublinky na hladině vody 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
08.12.07 08:40:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjonny (85.***.183.203) – Bublinky na hladině vody
Čau lidi!
Potřeboval bych vědět, čím jsou způspbeny malinké bublinky na hladině vody v akváriu. Drží se pořád u sebe, rybám to zatím nevadí
08.12.07 11:59:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
může to být pěnové hnízdo (dělají ho např. čichavci)
08.12.07 12:01:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
To je dost špatně položený dotaz. Hoď tady foto bublin. Já v Malawi rozprašuju vzduch tzv. honičem vody a mám pod hladinou spoustu bublin. Konkretizuj to, nebo ti těžko někdo odpoví.
08.12.07 12:05:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
těd sem koukal na tvoje "akvária" ty bublinky nejspíš způsobuje špatná cyrkulace vody - v tomto případě žádná filtrace a tyky tam máš ty paví očka bez filtrace a málo rostlinek.....
08.12.07 12:12:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr1®
Podle popisu bych to tipoval na mírně špinavou hladinu, pod kterou se hromadí drobné bublinky z kytek.
08.12.07 12:15:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: Petr1
Jj, když jsem měl odkryté AQ, tak tam bylo něco jako vrstva prachu (pod nehybnou hladinou) a taky tam byly bublinky.
08.12.07 12:46:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
Ano, ano takže pokud se jonny chcete zbavit techto bublinek tak bych zakryl akva a nebo bych tam dal alespon maly bublifuk(filtr na vzduchový pohon) palec
19.12.07 11:31:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – Bublifuk
Poraďte mi prosím vy, uživatelé a propagátoři bublifuků! Stalo se vám někdy, že by do ústí trubičky, ze které stoupají bublinky vplula nějaká rybka a "zašprajcla" se tam? :-O Nebo jen já mám bláznivý chovance? Jedno mé danio totiž tímto způsobem spáchalo sebevraždu. sad
19.12.07 11:32:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: azalka
Vlezl mi tam Hrotnočelec, ale dělal to běžně. Zase pak vylezl. Nevím proč se tak blbě bavil coze
19.12.07 12:48:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigV®
Me tam lezou piskorky a to bych vam nepral je z toho vytahovat :-D
Podobná témata
Ako znizit teplotu vody?, aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody, Ancistrus na hladině?, Ancistrus- Hon na bublinky?, anti-ichtin a výměna vody, bílý povlak na hladině, bublinky, Bublinky, bublinky na hladině, Bublinky na hladině, bublinky na korenu, bublinky na kořenu, spěchá!, bublinky na listech, Bublinky v akva, bublinky ve štěrku, Bublinky z listů, Cichlidka Kakadu - tvrdost vody, Co všechno potřebuju pro úpravu vody?, CO2 pomocí sycené vody, čistota vody, destilka-změkčení vody, dychanie na hladine, echinodor a bublinky?, filtr vs. vymena vody+chemie, hladina vody, Hnědý kal na hladině, hodnota vody - vodárna Sivice, Hodnoty vody, Jak snížit tvrdost vody, Jak vyměňujete část vody v akvárku?, Jak změkčit tvrdost vody ?? a čím ??, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, jaké ryby k hladině, Je vhodné CO2 do vody 2dKH?, Jedlá soda na zvýšení pH vody, Jikry vydrzi bez vody 15minut?, ked je rastlina pri hladine, Kolísající ph vody, kompletní výměna vody, krutá výměna vody, Kvalita vody, Kvalita vody, Kvalita vody v jednotlivých regionech, malé 0,5mm bílé "blechy" na hladině, malinké bublinky ve vodě, miluju bublinky :D, Návody, Nej připravky pro snížení tvrdosti vody, nejpresnejsi testy vody?, obeh vody v akváriach

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 06.09.08 09:00:01 za 0.797 s