44 • 97 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » co s 4 l akvarkom? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 182x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

07.12.07 00:00:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhankaaa® – co s 4 l akvarkom?
okrem 60-tky mam doma ja take mini akvarko. neviem co s nim. rada by som v nom aj nieco chovala popr. pestovala... co by bolo vhodne a nenarocne? hop
07.12.07 06:39:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcagy2®
www.vivarium.cz
07.12.07 08:29:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: hankaaa
4 litry není na stálý chov pro nic vhodné. Můžeš ho používat pro pomocné účely, jako karanténu, jako vytíračku, pro focení...
07.12.07 08:46:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
Na krevetky bohatě postačí. Koukni ke mě, mám kouli podobného objemu. ano
07.12.07 08:58:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
co třeba z toho miniaturní holandské akvárko, třeba na koberečkové rostlinky? nebo jen tak na přebytky. (maximálně tak potěr rybek, než trochu povyroste)
07.12.07 14:29:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaxipes®
no muzes tam mit samce bojovnice a jake sou rozmery
07.12.07 14:35:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPT® – Re: maxipes
urcite bych volil krevetky ;-)
07.12.07 14:38:58 / 07.12.07 14:39:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpoltergeist® – Masožravky
já bych tam prdnul masožravky, když chceš něco pěstovat X-)
07.12.07 14:55:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
kaktusy,masožravky a nebo sklípkan ;-) Z vodních rostlin spíše ty co rostou nad hladinu.takže třeba acorus a jiné bahenní trávy.necháš tam cca 10cm vody a krásně porostou vysoko na nádržku.je to pěkné. ;-)
07.12.07 17:05:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: Roman
Kaktusy neeee! Ty nesnáší vlhko. Na masožravky je to super.
07.12.07 17:18:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmat®
Ja bych souhlasil s masožravkama nebo s krevetkama a nebo nějaký hmyz jestli se toho neštítíš třeba pakobylky ja osobně bych tam nedaval pavouky protože je nemam rad ale to záleží na tobě nebo bys mohla skusit potápníka vroubeného je to pěkný brouk který se u nás hojně vyskytuje a z těch pavoukú by si mohla zkusit Vodoucha Stříbřitého je to zajímavý pavouk který žije pod vodou ahoj
07.12.07 17:29:07 / 07.12.07 17:29:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr1 (-12-11-10-9)
Člověk se pořád učí. Vždycky jsem si myslel, že když někdo něco chce chovat či pěstovat, že se jedná o věc, o které má znalosti a je mu to nějak blízké. A že se postupuje způsobem "chci to a to a tak potřebuji to a ono". Způsob "mám to a to, co bych tak mohl pěstovat či chovat" je pro mne nový :-)

Kobylky, masožravka? Nebo že bych se dal na pavouky? Nebo začnu s Betou? Nebo s kaktusy? potlesk
07.12.07 17:31:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: Petr1
Co bys chtěl 4l. Tam je těsno i okurkám smich
07.12.07 17:48:00 / 07.12.07 19:01:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác®
Jakožto milovník řádně uležených olomouckých tvarůžků bych věděl, nač takovou nádobku použít ... smich smich smich
07.12.07 17:59:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarsz®
Fotka k příspěvku viz Nano tank's na http://www.plantella.com/

07.12.07 18:03:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPT®
..."mám to a to, co bych tak mohl pěstovat či chovat" je pro mne nový :-) ...

a proc ne, alespon tady ziska inspiraci, existuje spousta zajimavych zvirat a mnohe "zaliby" clovek ziska az vyzkousenim. U zvirat typu psu a tak to pak konci bohuzel utulkem, ale ruku na srdce, treba k hmyzu si clovek moc vztah neudela, jsou spis takove pozoruhodne pokoukanicko, nezije tak dlouho a pripadne "predcasne ukonceni" taky neni drama ( tone ). (ne ze bych to nekdy praktikoval :-)
Jinak kamarad mel zlutocerne zlatohlavky, docela pekni brouci.
07.12.07 18:18:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpoltergeist® – brouci
já mám lupenitky v 5l sklenici a už je to pro ně malý protože rostou opravdu dost ;-)
07.12.07 18:23:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - David12188®
Mam skupinu zlatohlavku v 9-ti litrech a uz jim to zacina byt maly,takze ty ne ...ale co napr http://www.pbase.com/plantella/nanoextreme
07.12.07 19:34:18 / 07.12.07 19:38:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPage®
Těch 12ml je jen na to naaranžovat a vyfotit. Nevěřím že něco tak malého muže fungovat. Ale těch zmiňovaných 4l pokud je dost zkušeností klidně fungovat mohou :-). Můj názor ;-)
Kdybych něco takového doma měl, vrazil bych doprostřed dominantní kámen a kolem osázel monokulturou Hemianthus callitrichoides . Nasadil 4 okružáky jako likvodační četu pro řasu a mohlo by to fungovat. ahoj
07.12.07 19:42:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz®
Člověk se pořád učí. Vždycky jsem si myslel, že když někdo něco chce chovat či pěstovat, že se jedná o věc, o které má znalosti a je mu to nějak blízké. A že se postupuje způsobem "chci to a to a tak potřebuji to a ono". Způsob "mám to a to, co bych tak mohl pěstovat či chovat" je pro mne nový :-)

Kobylky, masožravka? Nebo že bych se dal na pavouky? Nebo začnu s Betou? Nebo s kaktusy? potlesk

Jestli si pořídíš Bettu tak mi věř, že u jedné nezůstaneš ;-) :) :) :) :)
07.12.07 19:44:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdan®
udělej s toho mini filtr ;-)
07.12.07 21:56:15 / 07.12.07 21:56:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Re: Page
Kdybych něco takového doma měl, vrazil bych doprostřed dominantní kámen a kolem osázel monokulturou Hemianthus callitrichoides.
Něco takového v kulatém provedení mám. ;-) :-) Uprostřed kámen, dokola Hemianthus callitrichoides a Micranthemum micranthemoides, okružáků více než 4 a k tomu krevetky Red Cherry a Crystal Red. :)
08.12.07 00:03:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPage® – Re: Sidonius
Jen se pochlubte Side :-). Moc rád se podívám ano
22.01.08 13:56:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAndrea (438693368273)
Kup si aspon 10 litrové akvárko a v něm měj gupky(paví očka)...Aspon 2 holky a 1 kluka... to jsou super rybičky,které se rychle množí a tak to nalé akvárium může sloužit k odchovu!!!Protože to jsou živorodky což znamená že rodí plně vyvinutá mláčata...
22.01.08 13:59:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – Re: Andrea
hanka se neptala jaký si má koupit akva, ale co s 4 litrovým.....v minulým tématu by jsi do něj narvala beťáka i se samicí-co že změna na gupky?mimo to že jsou to prasátka a tak je pro ně malá nádržka nevhodná jsou to taky živý zvířata co si zaslouží prostor.
Hani co takhle rostlinečky? ;-)

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 20:56:42 • 3.244 s