[1] 2 
07.12.07 00:00:30
hankaaa® – co s 4 l akvarkom?
okrem 60-tky mam doma ja take mini akvarko. neviem co s nim. rada by som v nom aj nieco chovala popr. pestovala... co by bolo vhodne a nenarocne?
07.12.07 08:29:47
wayn® – Re: hankaaa
4 litry není na stálý chov pro nic vhodné. Můžeš ho používat pro pomocné účely, jako karanténu, jako vytíračku, pro focení...
Na krevetky bohatě postačí. Koukni ke mě, mám kouli podobného objemu.
co třeba z toho miniaturní holandské akvárko, třeba na koberečkové rostlinky? nebo jen tak na přebytky. (maximálně tak potěr rybek, než
trochu povyroste)
no muzes tam mit samce bojovnice a jake sou rozmery
07.12.07 14:35:46
PT® – Re: maxipes
urcite bych volil krevetky
07.12.07 14:38:58 / 07.12.07 14:39:29
poltergeist® – Masožravky
já bych tam prdnul masožravky, když chceš něco pěstovat
kaktusy,masožravky a nebo sklípkan

Z vodních rostlin spíše ty co rostou nad hladinu.takže třeba acorus a jiné bahenní trávy.necháš tam
cca 10cm vody a krásně porostou vysoko na nádržku.je to pěkné.
Kaktusy neeee! Ty nesnáší vlhko. Na masožravky je to super.
Člověk se pořád učí. Vždycky jsem si myslel, že když někdo něco chce chovat či pěstovat, že se jedná o věc, o které má znalosti a je
mu to nějak blízké. A že se postupuje způsobem "chci to a to a tak potřebuji to a ono". Způsob "mám to a to, co bych tak mohl
pěstovat či chovat" je pro mne nový
Kobylky, masožravka? Nebo že bych se dal na pavouky? Nebo začnu s Betou? Nebo s kaktusy?
Co bys chtěl 4l. Tam je těsno i okurkám
07.12.07 17:48:00 / 07.12.07 19:01:30
Horác®
já mám lupenitky v 5l sklenici a už je to pro ně malý protože rostou opravdu dost
08.12.07 00:03:16
Page® – Re: Sidonius
Jen se pochlubte Side

. Moc rád se podívám
Kup si aspon 10 litrové akvárko a v něm měj gupky(paví očka)...Aspon 2 holky a 1 kluka... to jsou super rybičky,které se rychle množí a tak
to nalé akvárium může sloužit k odchovu!!!Protože to jsou živorodky což znamená že rodí plně vyvinutá mláčata...
22.01.08 13:59:04
bucliik® – Re: Andrea
hanka se neptala jaký si má koupit akva, ale co s 4 litrovým.....v minulým tématu by jsi do něj narvala beťáka i se samicí-co že změna na
gupky?mimo to že jsou to prasátka a tak je pro ně malá nádržka nevhodná jsou to taky živý zvířata co si zaslouží prostor.
Hani co takhle rostlinečky?
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora