03.12.07 23:21:17
PT® – drápatečka a krevetky
Trochu jsem si tady procitl diskuze o teto zabce a nikde jsem nenarazil, jestli nekdo ma zkusenost se souzitim drapatecky a krevetek

je to vzajemna
harmonie nebo spise jednostranna "zalezitos"?
Jinak doplnkova otazka - jak je na tom s vlockovym krmivem? ji? ji s odporem? odmita?
Odpovím na druhou otázku - mám vyzkoušené, že vločkové krmivo sní, když spadne na dno, těsně u nich, když vidí pohyb, jinak dávají
přednost mraženému, u nás vedou patentky. Nevím, jestli by vydržely jen s vločkovým krmením....
Nikdy jsem naživo krevetky neviděla, takže nevím, jestli by je dokázaly žabky lovit, ale zvládnou chytit a sežrat tak 1cm velký potěr
pavích oček....
04.12.07 07:30:47 / 04.12.07 07:31:17
werča® Myslím, že větší krevetky by nebyly problém, ale nemohl bys krevetky rozmnožovat, protože všechny prcky by sežrala drápatečka, ne
Evo?
Jinak nevím, jak je to u drápateček, ale drápatky jsou občas zuřivé ke všemu okolo a ďobou docela silně do různejch věcí kolem sebe.
Pokud to dělají i drápatečky, pak bych se bála, aby krevety nějak "nepoškodily", jsou na to docela háklivé (aspoň ty moje)..
No mne sa začali krevetky poslednou dobou dosť strácať. Tiež rozmýšľam nad tým, či to náhodou nemá na svedomí žabka...
Ahoj..... ja mam 4 drapatecky v 50l. Podle me by byla krevetka pro drapatecku snadna korist (ale je to jen muj nazor). V posledni jak rostou se mi
snazi i ulovit Razborky klin. A ty jsou uz dospele. Sice se to jim to jeste nepovedlo a asi ani nepovede, ale snaha byla velka.
Ano drapatecky jedi u vlocky, ale maso je maso to maji radeji

Gomez
04.12.07 18:26:01
Nexion® – ...
Takový "volbludy" ke krevetkám nepatří. Nejlepší je chovat je samotný, nebo z nějákýma rybičkama menší velikosti tak do 3cm.
Možná ještě Drobnoústka Beckfordova ale musí mít větší nádrž určitě přes 20L
04.12.07 22:49:59
Eva_R® – Nexion®
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora