24 • 46 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Žáby, Mloci » drápatečka a krevetky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 302x
03.12.07 23:21:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPT® – drápatečka a krevetky
Trochu jsem si tady procitl diskuze o teto zabce a nikde jsem nenarazil, jestli nekdo ma zkusenost se souzitim drapatecky a krevetek :) je to vzajemna harmonie nebo spise jednostranna "zalezitos"?
Jinak doplnkova otazka - jak je na tom s vlockovym krmivem? ji? ji s odporem? odmita?
04.12.07 00:15:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Odpovím na druhou otázku - mám vyzkoušené, že vločkové krmivo sní, když spadne na dno, těsně u nich, když vidí pohyb, jinak dávají přednost mraženému, u nás vedou patentky. Nevím, jestli by vydržely jen s vločkovým krmením....
Nikdy jsem naživo krevetky neviděla, takže nevím, jestli by je dokázaly žabky lovit, ale zvládnou chytit a sežrat tak 1cm velký potěr pavích oček....
04.12.07 07:30:47 / 04.12.07 07:31:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwerča®
Myslím, že větší krevetky by nebyly problém, ale nemohl bys krevetky rozmnožovat, protože všechny prcky by sežrala drápatečka, ne Evo?
Jinak nevím, jak je to u drápateček, ale drápatky jsou občas zuřivé ke všemu okolo a ďobou docela silně do různejch věcí kolem sebe. Pokud to dělají i drápatečky, pak bych se bála, aby krevety nějak "nepoškodily", jsou na to docela háklivé (aspoň ty moje)..
04.12.07 08:22:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdarley®
No mne sa začali krevetky poslednou dobou dosť strácať. Tiež rozmýšľam nad tým, či to náhodou nemá na svedomí žabka...
04.12.07 17:42:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgomez®
Ahoj..... ja mam 4 drapatecky v 50l. Podle me by byla krevetka pro drapatecku snadna korist (ale je to jen muj nazor). V posledni jak rostou se mi snazi i ulovit Razborky klin. A ty jsou uz dospele. Sice se to jim to jeste nepovedlo a asi ani nepovede, ale snaha byla velka.

Ano drapatecky jedi u vlocky, ale maso je maso to maji radeji :-) Gomez
04.12.07 18:26:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNexion® – ...
Takový "volbludy" ke krevetkám nepatří. Nejlepší je chovat je samotný, nebo z nějákýma rybičkama menší velikosti tak do 3cm. Možná ještě Drobnoústka Beckfordova ale musí mít větší nádrž určitě přes 20L tone
04.12.07 22:49:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Nexion®
Fotka k příspěvku tone Drápatečky nejsou žádný "vobludy" tone

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 22:50:09 • 1.496 s