23 • 55 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » pestřenec-nějaká plíseň na oku....Poraďte 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 189x
03.12.07 18:01:30 / 03.12.07 18:17:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanacius® – pestřenec-nějaká plíseň na oku....Poraďte
Ahoj,
před dvěma dny jsem si koupil 4ks pestřence zploštělého (cca 8cm). Po dvou dnech se na oku jednoho z nich objevil jakýsi bílý povlak, něco jako plíseň. Netušim o co se jedná...Jakým způsobem lze nemoc lěčit nebo se mám s rybou rozloučit...???
Poraďte
03.12.07 18:43:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSuru® – Re: Hanacius
Ahojky..Manžel mi tu napovídá,že to je změnou pH vody.Přendání z jednoho prostředí do jiné vody.Rybka by se měla přizpůsobit,pokud je pH 7 . Snad to pomůže.Držím palce.
04.12.07 05:46:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanacius®
Diky...netusil jsem ze by to melo za dusledek zrovna ph vody. Cekal jsem ze mi reknete ze se jedna o nejaky druh parazita....Takze upravim ph a budu cekat, snad se to spravi...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 22:38:49 • 1.009 s