Schánim filtr do 25l akvaria s bojovnicema a nevim jaký filtr mám pořídit. Poradíte mi prosím?
Podle mne bublifuk. Má malý proud, rybky nebudou ve víru.
atman at .... uz nepametam eke cislo ale je dobry, ja som ho mal v 20l akvarku pred 3 rokmi a este stale ide u kamosa

a ani ho nejak moc
necisti(motorcek) iba ten molitan
02.12.07 19:34:39 / 02.12.07 19:36:52
Johnny5® atman at300 - je dobrý, jen když tak sniž průtok až ho budeš mít
Mimochodem, mohl bych ti ho prodat, kdybys chtěl a nevadil by ti používaný cca 3měsíce.
jo ten
Bublifuk je idealni volba

Mám akvárium v pokoji kde spim a nechci poslouchat bublaní a chci nejlépe biomolitan.
Tak v noci nebublej, podle mě to rybám neuškodí, bojovka je labyrintka a nadechne se na hladině
To není dobrý nápad filtr na noc vypínat.Umřely by všechny bakterie ve filtru.
Hmm, kvůli případným prckům bych filtr ani nedával. Akvárko může přece fungovat klidně bez filtr a labyrintky ti budou vděčné.
Hmm, kvůli případným prckům bych filtr ani nedával. Akvárko může přece fungovat klidně bez filtr a labyrintky ti budou vděčné.
jj a každý týden bude měnit 25l vody, já jsem pro molitan, jestli budeš poslouchat bublání nebo vrčení je už celkem jedno
03.12.07 12:16:31 / 03.12.07 12:17:52
marsz® – Re: Joecz
Akvárko mám 50 cm od hlavy, když spím. Atman typ rejnok nevydal ani hlásku. Úplně tichý. Dělal ale rybkám ve 20 litrovém akvárku pěkný
kolotoč. Nakonec sem ho vydělal.
Proč by měl každý týden měnit všechnu vodu? Stačila by výměna 2 x týdně třeba 5 litrů(by se vidělo podle znečištění).Bojovnice
nemám,ale snad nejsou velká prasátka.

Našel jsem doma filtr od Unistar Resun MAGI-JET MAGI 200. Napadlo mě jestli by nešel upravit aby na něm byl bioakvacit a nějaká regulace
výkonu. Máte někdo zkušenosti s takovým tuningem?
Našel jsem doma filtr od Unistar Resun MAGI-JET MAGI 200. Napadlo mě jestli by nešel upravit aby na něm byl bioakvacit a nějaká regulace
výkonu. Máte někdo zkušenosti s takovým tuningem?
Bojovnice je ryba stojatých nebo mírně tekoucích vod, je pro ni nejvhodnější molitanový filtr, ten má velký objem filtr. hmoty a malý
proud.
13.11.08 09:51:17 / 13.11.08 12:20:35
Vocko88® – Resun magi-200
můžu již zmiňovaný filtr Resun Magi-200 použít u akva 75*30*30(nějakých 67l pokud počítám dobře). Dania, Betta, Neony a Molly. Zatím
mám bubliny s Elite 799, tak nevim jestli mam měnit...
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora