44 • 88 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » aky piecok do Malawi  

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 138x
02.12.07 12:12:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjuro127® – aky piecok do Malawi
Chcem si zalozit akva Malavi a viem ze by tam mal ist ktemniciti piesok - jemny . No problem je v tom ze nemozem zohnat jemnejsi ako 2-3 mm piesom . Bude to vyhovovat rybkam ? Diki za rady . A este vedeli by ste mi poradit nejake stranky o tlamowcoch nejaku literaturu som uz cital ale potrebujem toho este mnoho nastudovat . Dakujem . X-)
02.12.07 12:16:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Písek jsem sice taky kupoval, když jsem s Malawi začal, ale dneska bych použil normální stavařský žlutý písek, jen hodně hodně propraný. Spusta Malawistů ho používá. Stránka, kde se opravdu dozvíš jsou www.tlamovci.cz
02.12.07 20:11:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjuro127®
Diki. Tu stranku som uz nawstivil a dozvedel som sa uzastne veci ale ajtak dakujem. X-)
03.12.07 14:11:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTurok®
použil jsem tentýž píšek jako roland a bylo to perfektní málo práce s ním a ypadá dobře.
03.12.07 14:56:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Dobrej je taky jemnej filtracni pisek do bazenu.Prodava se po 25 kilech a je cistej(i kdyz doporucuju ho jeste proprat).

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 19:48:41 • 1.512 s