myslím, že kdyby to udělali šneci, vypadalo by to trochu jinak
Od ampulárky jsme měli vysloveně velký vyžraný kruh, hezky kulatý... asi tak jako když něco ožírá housenka
Od ancíků (připravili mi překvapení za necelé 4 dny, kdy jsem odjel a nedostali nažrat) to vypadalo viz fotka (moje). Ohrizali čtvrtinu kytek,
grrr
PS:tím vzduchovacím kamínkem jsem je pak od kytek odháněl(běžně ho v akva nemám), než se rozmrazilo rajče aby dostali něco k snědku.
Budete mít pravdu. Je to výživa.Sakra a já se tak těšil že to budou jen ti šneci.Musím si najít jiny duvod proc se jich zbavit Nedalo mi to a probrouzdal sem net. Je to tvrdou vodou uhlič. skoro 30° Váže to na sebe Mo,Mn,Fe......sem vyčetl. No jo, jak ale snížit
tvrdost rozumným a ne moc nákladným způsobem????Já vim ze bych mel spís menit rostliny, ale ta naše voda z vodovoda je fakt des. Rosim
orchideje převařenou vodou a stejne sou na ni bile fleky od soli.Pomohla by rašelina????? Jak na to?
Pokud akvárko fungovalo tak dlouho bez problémů, spíš bych se pokusil přizpůsobit druhy rostlin tvrdé vodě. Je spousta zajímavých kytek,
které budou i v takové vodě prosperovat. Pokud nelze natrvalo změnit zdroj vody, nebo používat reverzní osmózu, bývají machinace s parametry
vody, hnojením atd spíše cestou do pekel.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení