Fórum » Další živočichové » Krevetky » Chovatelé krevet v Brně nebo nejakej obchod kde je prodávají
26.11.07 12:20:44
adamav® – Chovatelé krevet v Brně nebo nejakej obchod kde je prodávají
Chovatelé vím dva Effouš a ufinka ale ty nemaj na prodávaní a obchod sklorex ale tam jsou drahé.
taky by mě to zajímalo.... tak se ozvěte
26.11.07 14:09:37
MiHl® taky by mě to zajímalo... (se přidávám, než se to zamkne s odkazem na inzerci

)
možná by stálo za to udělat soupis kdo kolik by chtěl z Brna a pak si to nechat (větší množství) od někoho poslat, to už by se možná
vyplatilo i s cenou poštovného a krabice s polystyrenem. Osobně mám vlak zdarma, tak bych pro ně případně mohl i přijet (kdyby je někdo
prodávající byl schopen dostat na některé z nádraží Ústí n.Labem,Praha hl.n., Kolín, Pardubice, Hradec Králové, Č.Třebová, Brno,
Jihlava), distribuci v Brně bysme už zvládli. Nebo je v Brně nějaký chovatel?
v jihlavě jeden je ale to by tak hromadne levne krevety a asem ty za 300kc kvuli obtiznosti poslu potom adresu
26.11.07 14:20:13
Nik®
26.11.07 18:41:56 / 27.11.07 11:45:28
MiHl®
Dobře :o) tak já se ujmu organizace akce "krevetky do Brna" :o)) Takže kdo chcete z Brna a blízkého okolí krevetky, ozvěte se mi!!
pro MIHL: asi bysme to vzali přes Tebe, když by byla ta možnost mít krevetky levnějc + neplatit dopravu... až se domluvíme, dám ti vědět

každopádně předem DĚKUJEME ZA POMOC
26.11.07 19:27:41
MiHl® – Re: Lucianetta
tak teď mě mateš a možná nejen mě...
poslední mně známý stav je, že jsem se domluvil s Effoušem a brát se budou krevetky od toho chovatele (co na něj Effouš - díky - sehnal
kontakt), plus jsem se, jelikož nebyl nikdo jiný, stavnovil organizatorem. Uz jsem se domlouval,taže počet potřebuju vědět nejdéle ve středu
v deset hodin (ráno)
o jakém zdroji mluvíš ty?
mateš ty mě...

tak asi mluvíme o tom samém, jen máme trošku jiné informace :o)) mě říkal Eff, že ten pán je mimo republiku, takže
jsem myslela, že tohle ne.
ale psal mi adamov:
jj to vim jenomze ten chovatle je mimo republiku a kdo vi kdy se vrati a ta ms te jihlavi ma lepśi druhy ... a do te
jihlavy muze jed mihl on by tma jel zadara on muze jed po ČD zadara Tak teď teda nevim :o) myslela jsem že se mluvilo o tobě ve spojitosti
s Jihlavou? a né s tím pánem od Effa

chaoz
27.11.07 09:46:25
Eff® Luci, stav je tento - původní chovatel o kterém jsem ti řikal opravdu není k sehnání. Nakonec jsem ale našel jiného, dal na něj kontakt
MiHlovi, kterej to teď zařizuje.
27.11.07 09:50:01 / 27.11.07 11:44:32
MiHl® – Re: Lucianetta
tak já a jihlava byla jedna z variant ale hned zamítnutých - protože na stránkách toho z jihlavy je "prodej dočasně přerušen" -
jestli není mimo republiku tenhle člověk?
Effouš mi poslal číslo a už jsem s tím člověkem mluvil a domluvil se předběžně kdy pro ně zajdu a kdy nejdýl potřebuje vědět
počet.
Takže výsledek (jak to vidím já, kdyžtak mě oprav): Krevety se vezmou od chovatele od Effa. Já pro ně zajdu a pak provedu rozdistribuci mezi
ostatní. Kdo nějaké chce (jsou to red cherry), tak mi počet napíše do vzkazu v profilu nejdéle do středy (tj. zítra - 28.11.) do 10 hodin
ráno
Pokud jich je k dispozici 50 kusů, jak psal Effouš (toto jsem si zatím neověřoval), tak už jich moc nezbývá. Takže kdo napíše dřív,
má větší šanci. Od teď prosím do vzkazu uvádějte, jestli chcete krevetky i v případě, že by jich požadovaný počet nebyl k
dispozici. (tzn. jestli je budete chtít i v případě, že místo požadovaných 6 už budou k dispozici třeba jen 3)
a kdy je budeš objednávat? Tak brzo?
jinak mám zájemce o 8 krevetek, kontakt na něj ti pošlu do vzkazů..
Můžu se jen zeptat jek se ty krevetky(red "cosi") snáší s rybama -hlavně na dně a co žerou atd..
28.11.07 21:24:25
MiHl® tak už je mám u sebe

, 41 kousků velké zhruba od 1 do 1,5 centimetru (jsou spíš větší, ale nehádejte se, každý dostane
přibližně stejný poměr velikostí

). Aktuálně nejsou příliš nadšené z transportu, tak jsou dost vybledlé,ale až budou v klidu tak se
zas obarví. Jak se pozná pohlaví vím, ale jen teoreticky, ať jsem na ně zíral sebedéle

, tak jsem to nepoznal a trávit s každou deset
minut u věštecké koule, když jich je čtyřicet... takže sice to zkusím, ale úplně přesně to nebude. Nikdo nechtěl jen 2 kusy, tak tam
vždy snad několik párů bude.
předběžně je domluveno další kolo na za 2 až 3 týdny (na chudáka Lucianettu se nedostalo,nemá je zrovna teď kam dát)
U těch 1cm krevetek ani pohlaví nepoznáš,ještě nejsou dospělé a tak u samic nejsou vidět vaječníky(nejpatrnější rozpoznávací
znak).Možná ty 1,5cm už některé dospělé jsou,takže tam by nějaká šance byla.
Občas si zajděte v Brně na Táborskou - do Aqualife. Mívají tam red cherry za dobrou cenu (v úterý jsem jich dodala 50 ks - bohužel jsem si
nepřečetla fórum, jinak jste je mohli mít

).
Asi je to docela novej web, takze v listopadu o nem mozna nikdo nevedel. Kazdopadne krevetky v Brne ma tady tento -
http://www.krevetky.wbs.cz
ahoj ma nekdo z brna jinačejší krevetky než japoniky a red chery ? a proda levně ? díky
casem budu mit mozna na prodej par kousku black crystal, jinak momentalne mam neocaridina denticulata přírodní(velmi levně)
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora