25 • 50 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » 1.třída 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 103x

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 4 Přejít na další

13.11.06 20:34:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – 1.třída
Máme paví očka, neonky, krunýřovce a ampulárie. Ve třídě je velká radost. Sledujeme rybičky každý den, každou volnou chvilku. Dneska jsme zjistili přírustek. Necháme to na přírodě, jak to dopadne. Nejraději mají děti krunýřovce. Pojmenovaly ho "paní učitelka" a prohlašují o něm, že je to pěkná přísavka. Starají se pečlivě a napomínají mě, když nejdeme hned nakrmit. Nikdy nezapomenou rozsvítit lampičku a pomáhají čistit. Mám radost jak z té vodní drobotiny, tak i z té mé ve třídě. Držte nám palce. P.S. A opravdu tam neplave nic jiného, než rybičky, jak to někteří pesimisté naznačovali. palec :) potlesk ahoj
13.11.06 20:43:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – To Procha
Hlavně se nezapomeňte s dětmi učit! smich
Ať není průšvih! Negramotný akvarista = špatný akvarista! Vždyť by si ty děti nemohly časem počíst na Rybičkách!... :-)
13.11.06 20:43:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjardik.cardik® – 1trida
to je fajne mit to ve tride do bezva a to si ty jak ses nas ptala co tam soupnou za rybky?a hlavne nepřekrmuj a co nejmene sahejte a upravujte akvarko tím lip jo a ta,,přisavka"mela teda cest co dostat takove jmeno tak jo chtelo by to nejakou fotecku jsem docelej zvedavej tak drzim palec
13.11.06 21:07:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – jojo
Asi to budu já, co se ptala na rybičky, pokud šlo o třídní akvárko. O fotečku se budu snažit, ale mám foťák jen na mobilu, tak nevím, jestli to bude stát za to. A o učení nemám strach. Už se učíme první slabiky, tak na rybicky.net budeme hned. :) palec potlesk ahoj
13.11.06 21:10:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – To Procha
palec
14.11.06 15:11:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarfi® – super
To je dobře že to tak skvěle dopadlo. Držím palečky. X-) palec (Pro ostatní co udělat sázku za jak dlouho budou chtít větší akvárko?) :-D
14.11.06 16:57:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – větší větší největší
Je fakt, že už teď doma po roce 60ky chodím a přemýšlím, kam dát tak 200 až 300 l. Je to ale asi jen marná touha, protože ať koukám, jak koukám, jde to do pěkných tisíců. A ve třídě jsem na tom podobně. Po tom co kráááááásně roste už pět! malých ( zatím si jich ostatní osazenstvo nevšímá ) mám dojem, že bychom potřebovali trochu přifouknout. Ale je to zase otázka jen peněz. Naše školství je chudé, rodiče už teď cpou do školy peněz víc než dost ( a to učím na klasické státní "dotované" škole) a moje výplata bohužel neodpovídá tomu, abych se mohla rozšoupnout trochu víc ( i když mi to třeba někdo nevěří , ale je to tak). :-( ahoj
14.11.06 16:59:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – všem
Chci poděkovat všem, co mi drží palce a podporují mě. DÍK. :) :-D ano palec potlesk ahoj
14.11.06 20:02:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhonza (-12-11-10-9) – fhio
P.S.A. to prece nemuze byt pani ucitelka (HLAVNE KRUNYROVEC).a pokut si to deti v 1.(A;B;C;D;)a takovy.Pokud jsi zacatecni akvarista tak si muzes poidit (BUD NEONKY NEBO PARMICKA CTYRPRUHA).A pokut to ti deti tak zboznujou tak jsou na OMYLU!!!!! rozzureny potlesk potlesk :-( ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj
14.11.06 20:24:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – klobouk dolů
palec :)
14.11.06 20:31:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – to honza
Bohužel tvé zprávě moc nerozumím. Netuším jestli ji mám brát kladně nebo spíš bu,bu bu.
Jinak beru každou připomínku, ale samozřejmě díky za kladné odezvy. ano potlesk ahoj
15.11.06 09:09:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – to procha
v každém případě si tě cením pro to, že chceš dát dětem něco "víc". Co sponzoři?? máš kam dát ve třídě větší akva? ;-) myslím, že by se tu našlo pár dobrých lidiček, kteří by přispěli nějakým vybavením, já mám jedno volné akva 135l ahoj
15.11.06 10:37:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – 2 procha
Tak tohle je nejlepší reality show. :-D Sledovat, jak paní učitelka už do prázdnin zjišťuje informace, aby mohla svým žáčkům pořídit do třídy akvárko - to prostě nemá chybu. palec Moc ti fandím a doufám, že si toho budou děcka vážit co nejdýl.
15.11.06 13:46:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – dík
Budu se asi pořád opakovat, ale opravdu mě moc těší, že mi držíte palečky. Musím říct, že nadšení mé ani dětí neopadává. Ba naopak. Se sponzorstvím školním je to horší. Byla jsem ráda, že mi to aqua vůbec povolili. Velkou pomocí bylo, že mi jedna maminka přinesla tu naši třicítku s filtrem a topítkem. Já sama jsem přispěla částkou asi 700,- Kč na další potřebné ( to ani nemůžu doma říct ), rodiče mi přispěli na tu naši drobotinu. Ráda bych šla časem do většího. Samozřejmě, že sponzorství se nebráním. Nevím, jestli bych tu 135 měla kam dát. Místa obecně je dost. Šlo by spíše o to, na co ji postavit. Ale určitě by to už byla bomba a dalo by se s tím čarovat, i když to naše pidimidi je taky moc krásný.P.S. Ráda dávám dětem víc a to nejen založením aqua. Mám teď dvoje miláčky. Jedny v lavicích a druhé ve vodě. :) :-D ano palec potlesk ahoj Já sama doma toužím po Malawi, ale běda, zatím nejsou penízky na větší, než na tu moji 60ku. Ať se všem poctivým akvaristům daří.
15.11.06 13:53:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – to procha
a chtěla bys teda jít do většího?.. dej vědět, a zkusíme to zorganizovat ;-)
15.11.06 13:55:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarfi® – větší akva
Ahoj procho, jen upozornění, pokud bys nakonec přece jen přistoupila na 136 l akva, počítej že plné bude vážit kolem 150 kg, a to z mé vlastní zkušenosti standardní skříňka už nese dost těžce. Bude to chtít bu´d nějaké výztuhy a nebo speciální stolek. palec
15.11.06 14:04:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – ach
Až jsem se lekla, jak to tu funguje rychle. Bohužel nevím, odkud jsi, tak netuším jak by to probíhalo a taky bych se musela domluvit s naším p.ř., jestli by mi povolil takhle velké a zajistit jim péči i o prázdninách. Copak vyměnit vodu bych jim určitě byla schopná zajet, ale musel by mi někdo občas nakrmit. Určitě by chudinky nevydrželi tak dlouho bez papání. Taky bych musela popátrat po něčem, co by ho uneslo. Je to přece jen pořádná váha. Tu 30 jsem si chtěla na prázdniny vzít domů. S tímhle bych se asi hůř stěhovala. Taky je problém v tom, že se jednou za dva roky stěhujeme do jiné třídy. Nevím jestli by to šlo i s aqua. Ale brouka do hlavy jsi mi nasadila pořádného. Teď nebudu ani spát, abych to nějak vymyslela. :-O ;-) palec potlesk ahoj
15.11.06 14:05:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – a nebo
nějakého šikovného akvaristu-kutila:)
15.11.06 14:07:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – to procha
pro dobrou věc není ani vzdálenost překážkou ;-) s dopravou akva si nedělej starosti. Jen vyzjisti to okolo, péče o prázdninách (co školník?) a tak podobně :-)
15.11.06 14:10:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarfi® – akva
A odkud jsi ty? Navíc např. ve škole v Resslově ulici v Praze mají akvaria na chodbě a starají se o ně děti. je to hezký, mají je zabudované ve stěně, takže ne každý kdo jde kolem má chu´t tam hodit propisku a přitom se k nim snadno dostanou pro údržbu. Školník by nemohl i o prázdninách jendou za den jim nasypat trochu dlabance :) Pak taky existují krmítka, kde se nastaví interval. A to je asi vše co vím.
15.11.06 14:16:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – jj
Akvaristu kutila sice neznám, ale s tou výztuhou bych si snad nějak poradila. Mám kamarády svářeče, tak by snad vypomohli. Prosím ještě mi napiš jaké má rozměry a já zkusím zapracovat na tomto skvělém plánu. I když se bojím, že to nedopadne. Teď teprve je mi líto, že nebydlím tam, kde učím . Máme sice perfektního pana školníka, ale nevím , jestli přistoupí na skoro denodenní starost. Aby mi neřekl, že si něco vymyslím a on to za mě v....e. No, zkusím to. Při nejhorším mi to zatrhnou a já budu brečet. :-( ahoj
15.11.06 14:19:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – místo
Od Prahy jsem pěkně daleko. Jsem kousek od Pardubic a u nás ve škole se bohužel takové věci musí vybojovat a pak si je vzít soukromě na triko i finance. Ale to mi nevadí. Starám se ráda. Je to potěšení i pro mě. :) ahoj
15.11.06 14:22:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – snad to dopadne:)
akva má rozměry : 90cm délka, 60cm výška, 25cm šířka a je z tuším 8mičky skla, takže je těžké samo o sobě! ale aspoň ti ho nikdo nerozbije:)
15.11.06 14:23:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – pro Paulinn
Budu dělat průzkum a dám vědět. Musím pomalu a opatrně, až bude na všech frontách klid, bezpečno a dobrá nálada. Zkusím navrhout, jestli by nomohlo být v hale a mi se o něj strali. Dám vědět. palec potlesk ahoj
15.11.06 14:23:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – procha
dá se to poslat i vlakem - vyzvedla by sis to přímo na nádru, kdybych měla problém s vycestováním:)

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 4 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 23:08:17 • 0.321 s