35 • 85 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Nemocná závojnatka 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 163x
14.11.06 07:45:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPotkan® – Nemocná závojnatka
MAm závojnatku napadenou virem Erythrodermatitis,má takový vřed na zadečku,je to nakažlivé?
A jaký lék je proti tomu. :-( :-( :-(
12.08.07 22:52:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDasa (428389680165)
Nemocná závojnatka
Dobrý večer, chci se poradit prosím. Minulou noc mi v okrasném kmínku v akváriu uvízla závojnatka, vyndala jsem ji až ráno. Má odřené šupiny potrhanou zadní ploutev. Tu ji přes dnešní den ostatní ryby v akváriu okousali až k ocásku. Plave normálně, potravu přijímá. Co s ní mám dělat?? Má někdo zkušenost?? Prosím poraďte. Chci ji zachránit. Spěchá! Děkuji Dáša
12.08.07 23:06:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Ach jo, tak první co člověka napadne, když mu na jednu rybu útočí ostatní ryby, je přendat jí do dalšího akvária, ne? Akvarista musí mít navíc nějaké akvárko na tyhle účely. A tam jí buďto jenom dopřát klid na zotavení nebo i nějaké léčivo, kdyby bylo potřeba.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 21:35:47 • 1.765 s