5 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » samostatne lepeni akvarka 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 154x
18.11.07 17:55:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekextreme (4338526697) – samostatne lepeni akvarka
chtel bych se vas zeptat co mi poradite chci nove akvarko a nejsem spokojen se tvary v obchode a je lepsi kdyz si dam slepit akvarko k nekomu kdo uz nejake akvarko slepil a vsechny drzi co je lepsi ze zverimexu nebo takle slepeny
18.11.07 17:57:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠámes®
slepený...ve zveráku je maj zbytečně drahý..
18.11.07 17:58:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: extreme
Ja jsem kupoval akvárko cca před měsícem a ve zverimexu jsem zjistil od známého, že si to stejně nechávají slepit u jednoho pána, tak jsem ho kontaktoval a slepil mi to o 4 Kč na litr levněji, než mi to od stejného pána chtěli prodat ve zverimexu. Ušetřil jsem za stejné akva přes 1000,-Kč
18.11.07 18:18:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekextreme (4338526697)
diky vam takze poprosim znamiho
18.11.07 18:20:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVraaaana (4138172063)
Já jsem si dneska napustil moje první akva (75*60*50cm) je pravda, že skla jsem sehnal zadara když chtěli vyhodit starý skla z vitrín. Za 300 mi to sklenář nařezal a 200 mě stál kvalitní akvaristickej silikon. Pak už je to jednoduchý, jestliže ti to sklenář nařeže přesně (+/- milimetr), pak naneseš silikon na místa, kde bude spoj (radši víc než míň) a pořádně přimáčkneš. Takhle to uděláš na všech spojích a hotovo. Dneska jsou ty silikony tak kvalitní že je to brnkajda.
18.11.07 18:29:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
taky jsem si nechal slepit akva... zeptal jsem se na cenu za litr, nechal to slepit a pak při vyúčtování koukal coze , že tamto byla cena bez daně, takže jsem zaplatil víc, než bych chtěl...
18.11.07 18:40:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
... pak naneseš silikon na místa, kde bude spoj (radši víc než míň) a pořádně přimáčkneš. Takhle to uděláš na všech spojích a hotovo. Dneska jsou ty silikony tak kvalitní že je to brnkajda.

NE NE NE NE!!! Zaprvé jsi pozapomněl na důkladné odmaštění, a za druhý se ty spoje mají dělat s distančníma vložkama! Aby nebylo sklo na skle ale ten spoj byl asi 1mm silnej.
19.11.07 14:28:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekextreme (4338526627)
ok stepane a co to sou ty vlosky a jake lepidlo je nejlepsi a kde ho koupit
19.11.07 14:43:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Distanční vložky nejsou při troše šikovnosti třeba. Ten milimetr trefíš jen je třeba lepit s citem. Já používám akvarijní silikony Zwaluv nebo Soudal. Jen je třeba koupit akvarijní a ne sanitární ten je pro ryby toxický! no
19.11.07 18:41:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
Lepím černým MASTERsil. mám zkušenosti i s bílým Soudalem, ale ten Mastersil je asi tak 100x lepší.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 00:56:04 • 1.35 s