18.11.07 06:49:56
Chrostík® – Krunýřovci a rostliny
Ahoj, chtěl jsem se Vás zeptat, jestli existují nějací pancéřníci, kteří nepoškozují rostliny? Z toho co jsem vyčetl mám pocit, že jsou
pancéčníci a akváriích docele užiteční, na druhou stranu ale také umí udělat v nádržích nepořádek. Jaký druh má nejlepší poměr
mezi užitečností a neničitelností akva flory? Jak to udělat, aby se tento poměr zvětšil? Za odkazy děkuju, ale za vaše osobní zkušenosti
děkuji mnohem více.

CH.
mě teda pancíci nikdy nic nepoškodili, maximálně ti kropenatí vyhrabali. pokud jsi myslel krunýřovce tak je to chce přikrmovat okurkou
18.11.07 09:18:12
Hajná® – panceřníčci
Mám už 7 druhů panceřníčků a žádný mi neničí rostliny. Když jsem měla v akváriu jemný písek, trochu mi kalili vodu. Teď tam nám
štěrk a nedělají vůbec žádnou škodu. Krmím granulema na dno. Rostliny mi neničí ani krunýřovci. Pouze šneci.
Me žrali rostliny ancíci, ale začal jsem jim dávat tablety na dno a mám pokoj. Pancéřníčci (corydoras) mi rostliny nikdy nežrali
Rostliny začnou výrazně poškozovat, pokud je nedostatečnš přikrmuješ(a to nejenom zeleninou, ale i mase

)
18.11.07 11:19:25 / 18.11.07 11:20:39
Danila®
18.11.07 11:25:09
wayn® – Re: Chrostík (Krunýřovci a rostliny)
Ptáš se krunýřovce nebo na pancéřníčky?
Moji pancéřníčci rostlinky nepoškozují

!!!!!! Ps.Pancéřníček skvrnitý
A krunířovci taky ne,ty mi je čistí

.Maximálně čichavci si občas uždibnou.
No jasně že jsem myslel krunýřovce.
georged:jakým masem přikrmuješ?já mám strach že si zkazím vodu-přece jen vím jak smrdí želvy, když žerou maso, zatím dávám ancíkům
jen okurku atd
já ancáky krmim hlavně zeleninou...okurka.spařenej salát a maso?tablety s obsahem masa a jinak mraženky a živý krmeni

perfektně ho umi
lovit
roland-jojo to mě ti velcí taky dělají
Mi to ale grázl nikdy neudělal. Jen jednou nedostal zelené a takhle to dopadlo. Teď už nezapomínám a zase si rostlin nevšímá.
Hold měl hlad

Mě toto taky občas udělaj
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora