35 • 77 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » velmi agresivní nimbochromis livingstoni 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 159x
15.11.07 11:12:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – velmi agresivní nimbochromis livingstoni
co teď?Samec livingstoni cca 20 cm zabil obě samice a teď zabíjí mbuny..2 úplně ohlodal tenhle týden a ostatní jsou zalezlý..minulý týden sem taky vylovil 2 mrtvoly..
15.11.07 11:19:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwladys®
Pokud je to s ním tak jak píšeš,tak zřejmě nezbyde než ho dát pryč..jinak ti v akva zbyde jen sám.Já mám v akva tři mladé polystigmy,ty by měly být o něco klidnější než livingstoňáci.....doufám,že mě nepotká něco podobného. :-( Inu jsou to velcí dravci...takže i s tímto se holt musí počítat.
15.11.07 11:53:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – dravec..
zrovna když se konečně vybarvil do nejlepších barev..asi je mu dýlka 170 cm málo..prej v přírodě "spící" ryba..u mě teda rozhodně nečíhá a furt plave aby někoho mohl ozobat..

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 21:45:41 • 1.436 s