41 • 74 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Akvária a jejich podstavce » Je to dobré akvárko? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 151x
14.11.06 20:46:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDeimos® – Je to dobré akvárko?
Fotka k příspěvku Toto akvárium vyzerá dobre. Ale nevadí ten tvar akvárka rybám?

14.11.06 21:31:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – tvar
No ono je normální hranaté,akorát je to takto zakapotované.Ryby mají více tmavé okolí a to jim sedí více než volné aqa ze včech stran.Viděl jsem i menší mořské co mělo jenom okénko kulaté jako ponorka kap.nema :-D
14.11.06 22:38:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – akva
zajímavé, ale mě osobně nesedí průhledové nádrže, mám raději akva s tmavým pozadím, které se opticky prohlubují, skýtají lepší možnost uspořádání rostlin atd. hmm asi je ten můj názor staromilský, ale starýho psa nepředěláš..... ;-)
15.11.06 15:48:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – hezké:)
jůůůů to se mi líbí :) moc hezké(ale taky jsem spíš pro akvárka s tapetou nebo 3D pozadím ano potlesk coze ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 22:15:53 • 0.906 s