36 • 88 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » E-shopy » Agroholdink x Aqua - Daho ? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 611x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

13.11.07 01:11:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSubus (433397437371) – Agroholdink x Aqua - Daho ?
Dobrý den, v brzké době bych si chtěl objednat rostliny (převážně Echinodorusy) přez internet. Chtěl bych se zeptat, jestli je lepší objednávat u Agroholdingu, nebo Aqua-daha. Zajímá mě především velikost, kvalita a životaschopnost prodávaných rostlinek. Poradí mi někdo, kde si mám objednat? Dík
13.11.07 07:27:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
objednával jsem u obou - Agroholding mi dodal menší rostlinky. Na druhou stranu za tu cenu to bylo dostatečné. Více méně záleží na tvých sympatiích. Řekl bych, že tyto dvě pěstírny jsou hodně rovnocenné.
13.11.07 07:49:28 / 13.11.07 07:52:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
myslím, že to bude asi jedno. Mám rostliny (echinodory a jiné) od aqua-daho a kvaltia echinodorů byla velmi dobrá, dobře rostou. Jen bych doporučil v žádném případě nepovolit nahrazení rostlin, protože to, co pošlou jako podobné... :-| hanba mluvit

jen bych ještě upozornil na jednu maličkost... sestra si objednala kytku v akvaristice od aqua-daho (byla sice dráž,ale poštovné k jedné kytce by bylo ještě dražší) a za dva dny dostala poprvé krupičku. Kytky byly patrně dočasně v akaristice v nějakém akva, takže nejspíš pochází krupička ze zverimexu, ale stejně bych doporučil desinfekci roslin. Mě to docela překvapilo...
13.11.07 08:23:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
já bral 2x z agroholding.cz a pokud neměli rostlinu,kterou sem objednal,ihned mi volal pán a řekl že ji nemaj a zda ji můžou nahradit,nabidl co a nebyl problém,nemluvě o pozornosti podniku :-P X-)
13.11.07 09:17:15 / 13.11.07 09:18:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
pozornost podniku je i u aqua-daho (nicméně přes 2 upozornění, že je to do biotopního akva, aby poslali něco z J.Ameriky, poslali kytku z Asie).

Pokud vám zavolá a dohodne se, za co nahradí, tak to problém být nemusí. Mně zavolali, že nemají, jestli můžou nahradit, že jsem si dal nenahrazovat. Zeptal jsem se za co to chtějí nahradit, ale to prý neví,že ve skleníku vyberou nějakou hodně podobnou. Tak jsem souhlasil s nahrazením, což ale byla chyba ech.scaber http://www.aqua-daho.cz/aqua-daho/katalog/E28.htm nahradili ech.major http://www.aqua-daho.cz/aqua-daho/katalog/E35.htm

S každým se musíte naučit zacházet... když víte, že si u A-D nesmíte nechat nahrazovat kytky a že jako pozornost podniku přijde naprosto cokoliv, co možná využije leda někdo jiný, tak v tom problém není. Kytky chodí v dostatečné kvalitě a cena ujde.
13.11.07 09:57:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
U Agroholdingu přidají jako pozornost jednu až dvě kytky z těch, co jste si objednali.
13.11.07 10:07:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
anosem tehdy bral 3-4 košišky liliovničku a košik byl navic+ něco plovouciho:)
13.11.07 10:09:10 / 13.11.07 10:09:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
tak pokud je jako dárek kytka navíc stejného druhu jako objednané... tak to je jednoznačně plus (asi to nebude ale platit vždy, kdybych si objednal jen nějaké větší drahé kytky :) )
13.11.07 10:13:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
jj souhlasim,já si tam tehdy bral asi za 250kč kytek a byla toho vyloženě bedna:-Dto stejný po druhé:-)a jaxe řiká,darovanýmu koni za zuby nekoukej smich smich dle toho se asi řidi smich X-)
13.11.07 14:27:33 / 13.11.07 14:28:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmorFati®
Agroholding dodává kytky ve velmi obstojné kvalitě, dobře zabalené. Echinodory jsou od nich vesměs malinké a všechny emerzní a bez kořenů. Po zasazení nicméně nemají problém kořeny pouštět a zdá se mi, že po cca týdnu už začínají hnát první submerzní listy. Pro agroholding u mě hovoří relativně netradiční nabídka v porovnání s tím, co je od AD/Rataje běžně dostupné v obchodech, pohodové a rychlé odeslání a hlavně špičkové ceny, které se vyplatí i s poštovným. Pro příklad: Objednával jsem minulý týden mj. Salvinia natans na zkoušku od Agroholdingu a Rataje. AH poslal za 13 korun balíček o zhruba troj, možná čtyřnásobném objemu oproti obsahu Ratajova kelímku. Rataj za to ale chtěl 48 korun :-)

//EDIT: Jako bonus zdarma jsem dostal (opět) Puškvorec, který už vegetí v květináči na "bonusy zdarma" :-D
13.11.07 14:34:27 / 13.11.07 14:34:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgeorged®
Nakupoval jsem u Aqua - Daho hlavně echinodory (za cca 1000 Kč) - koukni na mé akva, jsou tam vidět na fotkách v archivu rostlinky co mi poslali (jsou pěkné a velké), mám s nima jen ty nejlepší zkušenosti - rostlinky byly skvěle zabalené, ve vynikajícím stavu, komunikace s firmou vynikající. Jediné jak píšou nepovolte nahrazení - mne poslali rostlinky co jsou na pěstování pod vodou nevhodné, ale v květináči rostou pěkně :-D.

13.11.07 14:35:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
echinodory chodí bez kořenů? tak to se mi zas tak pozitivní nezdá... velikost by mi nevadila, stejně jsou všechny listy emerzní a rostou mi celkem dobře, ale bez kořenů... asi taky záleží na tom, co si člověk pod výrazem "bez kořenů" představí... to mi přijde fakt divné... jak ji pak uchytit, když má být těsně nad zemí, kdyby kořeny neměla? foto by asi nebylo, že?
13.11.07 14:39:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgeorged®
U Agua-Daho jsem měl krásné kořeny hmm :-D. Jo když už se bavíme o rostlinách a prodejcích, nevíte kde sehnat Hemianthus callitrichoides ? Už ji dlouho sháním a né a né sehnat :(
13.11.07 14:45:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff® – Georgerd - Hemianthus callitrichoides
Určitě jej nabízí Rataj. Já ho koupil ve sklorexu a měl jsem za to, že byl od Aqua-Daho, ale v jejich nabídce jej nevidím, zkus jim napsat.
13.11.07 14:46:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
tak kořeny jsem měl u A-D taky dobré (u echinodorů, u jiných je to horší, tam jsou třeba jen stonkévé řízky bez kořenu), Při poslední zásilce mě ale zklamali(náhrada naprosto vzheldově jinou kytkou, jedna kytka nepřišla (přestože ji měli) a přes několikeré upozornění byl dárek z jiného biotopu), tak právě uvažuju zkusit to jinde, teď budu zakládat další 150 l.

Hemianthus callitrichoides taky sháním, tedy mám v plánu začít shánět, takže jsi mě nepotěšil, jestli je teda na tom bídně s dostupností... kdybys uspěl, tak dej prosím vědět kde
13.11.07 15:21:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmorFati®
Mihl: Nebylo. Prostě to ale byly v podstatě trsy listů, které měly jen zárodky kořenů (pupeny asi 1 mm velké). Ano, jak podezříváš, v substrátu to drží špatně, ale kořeny rostou, takže to snad nebude problém. Trochu jsem se toho ale nejprve bál.
13.11.07 16:37:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9)
Georged: ...nevíte kde sehnat Hemianthus callitrichoides?
Běžně v AQUA-DAHO, přestože nemusí být v katalogu. Zavolejte si tam. :-) Košík za 20,- ;-)
13.11.07 17:24:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
U Agua-Daho jsem měl krásné kořeny hmm :-D. Jo když už se bavíme o rostlinách a prodejcích, nevíte kde sehnat Hemianthus callitrichoides ? Už ji dlouho sháním a né a né sehnat :(

mam ho z AD ;-)
13.11.07 17:52:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPage®
Já ho mám sice ze zveráče, ale oni ho maj z AD ;-)
14.11.07 14:25:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHony®
určitě aqua daho nemužu si ztěžovat třeba echnače mi některé přišli asi 30 cm veliký
21.12.07 07:22:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLorsson® – Aqua-Daho
Ahoj, pridavam svoji zkusenost s Aqua-Daho, objednano v pondeli dopeledne, behem hodiny volali z obchodu a oznamili datum dodani, to splnili do puntiku, pouze nahradili postu kuryrem CD, postou by to pry doslo za dlouhou dobu. Jednani vyborne, pro zajimavost se muzete mrknout na fotky zasilky na
http://rybicky.net/nadrz.php?c=2185&s=444&akce=slozka
Byla to prvni moje objednavka rostlin pres internet, mozna jsem cekal trochu vetsi rostlinky, nevim jaky je standart, ale jinak zkusenost dobra palec
24.12.07 11:48:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVrubouš®
Nevite nekdo,jak to bude z vysi DPH od noveho roku ?Nynejsich 5% se urcite zmeni,nevi nekdo o kolik ?Neco mi rika ze bude 9%...
24.12.07 11:53:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRebbie®
Jj, snížená sazba DPH je od 1. leda 9 procent......
12.01.08 17:56:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekČuk a Hek (408141518157)
Jaká je sazba DPH od ledna u Aqua Daho ?5,9 nebo 19%?ď..
12.01.08 17:57:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFennanek (-12-11-10-9) – Re: Čuk a Hek
DPH je 9% stačí řádně pročíst uvádějí to nad objednávkou

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Obchody Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 21:13:03 • 0.927 s