8 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Co je to za bílé tečky? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 288x
11.11.07 14:28:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMacGyver99® – Co je to za bílé tečky?
Zdravím, poté co jsem dal kokosové ořechy do vody tak se na nich vytvořili bílé tečky (viz. foto). Nijak to neškodí a řekl bych, že jsou i dekotrativní. Dělá se mi to i na dřevě. Tuší někdo o co jde? Osobně se domnívám, že jde o nějakou houbu.
11.11.07 14:28:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMacGyver99®
Fotka k příspěvku fotka je tady.

11.11.07 14:30:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
možná jikry pancéřníčků nebo jestli máš v akvárku neritiny - šnečky , tak jejich vajíčka zřejmě.
11.11.07 14:30:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjirka4®
Ty tam máš neretinu, že ???? Jestli jo tak to jsou její vajíčka . ;-)
11.11.07 14:36:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMacGyver99®
Aha, bude to tak netritka. Ale u ni asi není šance na zdárný vývoj vylíhlých šneků?
11.11.07 14:41:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjirka4®
Z těch vajíček nic nebude . Larva putuje do moře kde se vyvíjí v dospělce a vrací se zpět do sladkovodních vod . V obchodech se prodávají šneci z odchytu . ;-)
11.11.07 14:44:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMacGyver99®
Hmm, škoda je to moc pěkné zvíře. Ale jsem rád, že už vím o co jde :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 00:24:54 • 1.539 s