14 • 26 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 241x
11.11.07 14:04:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkuriertomas® – aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody
Rozmyslam nad kupou externeho filtra a neviem ci kupti s tou rozsrekovacou rampou,alebo vyvod co ma do vody.myslim ze ten rozstrekovaci je dost hlucny,kedze voda spliecha na vrhc
..dakujem za nazory,rady,skusenosti palec
11.11.07 14:13:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvencisimo®
rozstřikovací do vody
11.11.07 14:20:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkuriertomas®
a preco rozstrekovaci?cim je lepsi?ze tak nemuti vodu?to prudenienie je tak silne?
11.11.07 14:26:12 / 11.11.07 14:26:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvencisimo®
je lepší tim, že to tak neproudí, takže ti to neohejbá kytky, nezahání krmení do jednoho místa, nevytváří slepá místa, odtkud se nemá bordel šanci dostat, ryby si nevybíraj místa, kde to proudí míň, takže plavou všude, a navíc jak je známo, tam kde to proudí, rády rostou řasy
11.11.07 15:18:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav®
Kup si rozstřikovací rampu ale dej ji těsně pod hladinu. :-)
11.11.07 17:51:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
Souhlasim s Vaclavem...
Budu take porizovat Exter a nekde jsem se docetl ze se nedopurucuje davat ten roztrik nad hladinu,kvuli prilisnemu prokysliceni.Udelal jsem si roztrikovaci rampu i na vnejsi a nemuzu si to vynachvalit ano .Ale jeden hacek to ma hladina je tak klidna ze se na ni usazuje bordel
11.11.07 18:07:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Já používám externí Fluval 305 tak jak je. Výpust mám asi 6cm pod vodou, takže hladinu čeří jenom minimálně a na nasávací stranu jsem si pořídil hladinový sběrač. Hladina je jako sklíčko. :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 00:18:18 • 2.002 s