21 • 41 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » co se hodí do akva? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 199x
10.11.07 14:37:42 / 10.11.07 14:42:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAky® – co se hodí do akva?
hodí se do akva mušle z moře?
10.11.07 14:41:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekathaya (29866136529)
aka musla....?
10.11.07 15:14:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
do morskeho rozhode. do sladkovodneho skor ee, ale koniec koncov je to tvoje akva... ale mysli aj na rybky a snaz sa im vytvorit prirodzene podmienky, ake maju volne v prirode...
10.11.07 17:04:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRadka (413817503381) – .
Aky, pokud máte doma vodu měkkou,tak mušle nevadí.Jen když je voda tvrdá ,tak by to mušle zhoršovaly a kytky v akva by špatně rostly.
10.11.07 20:34:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekČUPR®
Rozhodně NE no Jsem zásadně proti dekoraci z nejrůznějších ulit mořských živočichů do sladkovodního akvária. To samé platí pro nejrůznější "potápěče" "lebky" "potopené pirátské lodě" "ponorky" "truhly otvírajíci víko a uvoňující vzduchové bublinky"..... Vrcholem nevkusu jsem viděl nedávno jakéhosi klauna na balónku jako vzduchování.
Použij pouze přírodní materiály blížící se biotopu Tvého akvária. Pokud budeš mít v biotopu kořen místo kamene a naopak - je to určitě menší zlo, jak výše posané kýče.
10.11.07 21:11:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKolco®
U jednoho člověka jsem viděl 600 litrouvou nádrž se stádem 25cm piraní,kde dominantní dekoraci tvořila pravá kravská lebka i s rohama a válelo se tam několik menších kostí.Samozřejmě nechyběly rostliny,větve,kameny.Je to kýč?Můj názor - velmi nekonvenční,velmi originální poněkud šokující.
10.11.07 21:35:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Rozhodně NE no Jsem zásadně proti dekoraci z nejrůznějších ulit mořských živočichů do sladkovodního akvária. To samé platí pro nejrůznější "potápěče" "lebky" "potopené pirátské lodě" "ponorky" "truhly otvírajíci víko a uvoňující vzduchové bublinky"..... Vrcholem nevkusu jsem viděl nedávno jakéhosi klauna na balónku jako vzduchování.
Použij pouze přírodní materiály blížící se biotopu Tvého akvária. Pokud budeš mít v biotopu kořen místo kamene a naopak - je to určitě menší zlo, jak výše posané kýče.

Nechápu ČUPRe jak můžeš srovnávat ulity s umělými potápěči, truhlami apod... Vždyť je to přírodní materiál, škebloví a ulitoví živočichové žijí ve sladké i ve slané vodě a nevím nevím, co by ti na to řekli tzv. šnekáči, tj. rybky, které bydlí přímo v prázdných ulitách? Kde by asi podle tebe měli bydlet? Mají být home lesáci? coze no coze no coze no coze no jen proto, že se ti nelíbí prázdné mušle a škeble? rozzureny rozzureny rozzureny ;-)
10.11.07 21:38:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbunda®
ČUPR to popsal přesně. Akva má být takové, aby vypadalo přirozeně. Ta mořská mušle nebude ve sladkovodní říši vypadat pěkně.
10.11.07 21:39:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekČUPR®
RE: rolandmynar - Promiň mi prosím, ale byl to můj názor. Myslel jsem jen, že není vhodné do sladkovodního akva dávat mořské ulity no
10.11.07 21:41:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
RE: rolandmynar - Promiň mi prosím, ale byl to můj názor. Myslel jsem jen, že není vhodné do sladkovodního akva dávat mořské ulity no

Mě je jasné, že má každý jiný vkus, ale řekni mi, v čem by měli bydlet šněkáči, popř v čem se podle tebe liší ulity mořské od sladkovodních? Měl jsem moře doma a řekl bych, že v ničem. potlesk smich
11.11.07 10:02:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRadka (413817503381) – .
Není třeba tady zacházet do diskuzí,protože Aky je malá holčička,která má jiný vkus než my dospěláci.Pokud se jí mušle líbí ,tak ať je tam má.O přitvrzování vody jsem jí psala.
11.11.07 10:08:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVodník1®
Ať si každý dá do nádrže co chce (dle vkusu) jen mušle tvrdí vodu

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 23:03:31 • 0.915 s