Sry ještě tady s tim neumim
Čus kámoš mi nedávno přinesl filtr,který našel u babičky vubec neví jak ho použít a já taky ne.Potřeboval bych poradit co je to za filtr
jak ho použít a jestli stačí na 60l akva na fotce je vyfoceno všechno co mi k tomu dal.Diky za odpovědi
Tak tomuhle filtru toho dost chybí.Hlavně tam není čerpací hlava ,která vhání vodu do filtru,bez ní to nejde.
09.11.07 15:40:54
wayn® Chybí tomu čerpací hlava, bez té to fungovat nebude. Velikost se těžko posuzuje, ale spíš bych řekl že pro 60 litrů stačit nebude.
Ať si koupí nějaký nový filtr (např. bublifuk na vzduchovací motorek,vzduch. mot. o výkonu okolo 120 l/ h ) by to utáhl si myslím i
solidně, než něco z roku 123 .. nebo jak je to starý
Dá se ta čerpací hlava koupit,nebo je levnější spíš si koupit novej filtr,nechcete mi nějakej doporučit(vnitřní)
09.11.07 15:59:18 / 09.11.07 16:01:34
meroň® no já mám to čerpací hlavu atman At-200 do nového akvárka, stojí 240 kč + filtrační molitan cca dalších 40kč a je tam napsáno pro
50-200 litrové akvárium, je to nejslabší čerpadlo z této řady a i tak má velký výkon
Je to spodní část vnitřního filtru fluval 3 nebo 4 podle fota to těžko poznám. Chybí motorická část a bez ní je k nepoužití. Nemá
smysl ji kupovat, je to starší typ a levněji vyjde koupit filtr nový třeba aquael nebo atman.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora