54 • 155 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » serafil 900 - vnější mnoho-komorový filtr 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 57x
09.11.07 14:44:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekToGi84® – serafil 900 - vnější mnoho-komorový filtr
Ahojte, za pár dní budu zakládat nové akva (200l) a jsem rozhodlý pro vnější filtr sera 900 (viz. nazev tematu). Líbí se mi jeho cena, ale nikde jsem nenašel jak je to s hlučností, kámoš má fluval a ten fakt nejde ani slyšet (když zavře skřínku, kde ho má). Proto se ptám Vás, jaký s ním máte zkušenosti, díky ahoj ahoj
10.11.07 12:04:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJiří Melíšek (89.***.216.157)
Tento filtr prodám za 1000kč. Plně funkční asi 8 měs.starý.tel.737175790.
24.11.07 11:45:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJiří Melíšek (89.***.216.153) – Re: ToGi84
Tento filtr je tichý.
24.11.07 14:27:10 / 24.11.07 14:29:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmemeo®
Já mám SERA SERAFIL 1300 a jsem spokojen........jen mi asi po půl roce přestala těsnit hlava,ale vyreklamovali mi to tím stylem,že mi poslali hlavu novou a od té doby je pohoda.
Jinak filtr je opravdu tichý........když ho budeš mít ve skříňce pod akvem,která je uzavíratelná,tak ho neuslyšíš. ;-)
Podobná témata
15 l akvárium bez filtru a topení?, 20l akvárium - je nutný filtr?, Akva s bettami bez filtru, akvarijní filtr vnější Hailea HF-300, Akvarijní kryt a filtr., Akvarium bez filtrace, Aqua Clear nebo Biofiltr ?, Aquaclay Ground -dno od Rataje, filtracni material, Atman HF - 0100 (filtr), Bio filtr do 54l akva., Bio filtr o peti komorach, Biofiltr, Biofiltr, Biofiltr -pôdny filtr, biofiltr x klasika vnitrni filtr, biofiltry, biologická filtrace, Cena molitanového filtru, Cena stojanu nebo stolu a jaký filtr, Ceny filtrů a hlavně náplní, Cisteni filtru, co do filtru?, Co je to za filtr?, Co je to za filtr?, Co použít do filtru, co s filtrem, co2 na vstupu do filtru, Četnost čištění filtru Eheim Classic 2211, čištění filtru, čištění filtru, čištění filtru, Čištění filtru po 6 měsících, Čištění filtru/molitanu, Čištění vnějšího filtru, Čištění vnějších filtrů, díry ve filtraci, doba vypnutí filtru, doporucte mi filtr pro 420l akvarko, doporučte vnější filtr, Doporučte značku venkovního filtru na 200l., dotaz na filtr, elektronicka regulacia filtrov, Ext filtry Tetra Tec x Fluval, externi filtr, Externí filtr 120l, Externí filtr do 100 l Akva, Externi filtr do 100l, Externi filtr pro 100l nadrz., Externí filtr pro dvě akvária, Externí filtr v novém akva - nad, nebo pod hladinu

Zpět na obsah sekce Technika | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:11:40 za 2.206 s