09.11.07 11:54:10
140bpm® – Problem s "Atman AT 70 B"
moj problem spociva v tom, ze mi jedna trubica nehorazne "bzuci" v nej problem isto nie je (dnes som kupil novu a robi to aj ta) ale ked dam
tu istu "bzuciacu" trubicu do druhych patic v tom stojane, je ticho, ziaden zvuk. ale ak ju dam nazad, bzuci opat. cim to moze byt? stretol
sa uz niekto s niecim podobnym ??? podotykam, ze stojan mam uplne novy, mam ho v prevadzke 3 mesiace a robi to asi od druheho mesiaca, myslel som, ze
je to trubicou, ale ako som dnes zistil, nie je to tak .... dakujem za rady
09.11.07 12:03:12
Eff® Rozebrat, zkontrolovat kontakty. Drátky jsou v paticích nastudeno jen zacvaklé, žádné pájení. Hodně štěstí. Já jsem se s tím poprvé
drbal asi 3 hodiny.
a ako to mam teda odstranit ? mam to pripajkovat ? ci vymenit patice ? ci zobrat reklamovat ?
09.11.07 12:18:21
Eff® Vetšinou stačí pořádně zacvaknout ty kontakty, ale taky poslechni jestli náhodou nebzučí předřadník (je ukryt v té vyvýšené části
tělesa)
no predradnir, to je take okruhle, vyzera t ozhruba ako maly poldecovy pohar, PHILIPS mam na pravej aj na lavej strane... skusal som ich aj prehodit,
ale nepomohlo, stale bzuci ta ista strana... a nezda sa mi ze by bzucal... skor by som povedal, ze bzuci neonka, teda ta trubica ...
skusal som taktiez oba predradniky vybrat ked su zapnute svetla... a aj tak je to bzucanie rovnako pocut... takze myslim, ze ten predradnik, starter
ci ako sa to teda vola, mozem vylucit, nie ?
09.11.07 13:14:25
Eff® To myslíš startér. Předřadník je dobře ukryt. Ale šel bych spíš po těch drátkách, pokud to nejsou startéry.
no, tak som to cele rozobral, nasiel som aj predradniky

su tam dva... no ale to je nepodstatne... iba som sa na to mrkol, lebo to mam v zaruke, a
mohol by som to vyreklamovat... a poskladal som to, a uz je to tisko ako ked to bolo nove... takze teraz je klud

vdaka za snahu pomoct ...
Startér je součást předřadníku. Abychom byli přesní! ;)
no fungovalo to iba par minut. opat to pisti ... asi to dam reklamovat, lenze co budem mat zatial ako osvetlenie pre kvetiny ??? neuskodi im, ak budu
bez svetla ??? nerad by som, aby mi vykapali...
nikto nic neporadi ??? preziju bez svetla ??? uz som do zaniesol do obchodu...
Květiny zvládnou bez světla tak 4 dny.Přisvicuj třeba nějakými lampičkami.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora