23 • 44 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Osvětlení » Problem s "Atman AT 70 B" 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 177x
09.11.07 11:54:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm® – Problem s "Atman AT 70 B"
moj problem spociva v tom, ze mi jedna trubica nehorazne "bzuci" v nej problem isto nie je (dnes som kupil novu a robi to aj ta) ale ked dam tu istu "bzuciacu" trubicu do druhych patic v tom stojane, je ticho, ziaden zvuk. ale ak ju dam nazad, bzuci opat. cim to moze byt? stretol sa uz niekto s niecim podobnym ??? podotykam, ze stojan mam uplne novy, mam ho v prevadzke 3 mesiace a robi to asi od druheho mesiaca, myslel som, ze je to trubicou, ale ako som dnes zistil, nie je to tak .... dakujem za rady :)
09.11.07 12:03:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Rozebrat, zkontrolovat kontakty. Drátky jsou v paticích nastudeno jen zacvaklé, žádné pájení. Hodně štěstí. Já jsem se s tím poprvé drbal asi 3 hodiny.
09.11.07 12:10:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
a ako to mam teda odstranit ? mam to pripajkovat ? ci vymenit patice ? ci zobrat reklamovat ?
09.11.07 12:18:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Vetšinou stačí pořádně zacvaknout ty kontakty, ale taky poslechni jestli náhodou nebzučí předřadník (je ukryt v té vyvýšené části tělesa)
09.11.07 12:22:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
no predradnir, to je take okruhle, vyzera t ozhruba ako maly poldecovy pohar, PHILIPS mam na pravej aj na lavej strane... skusal som ich aj prehodit, ale nepomohlo, stale bzuci ta ista strana... a nezda sa mi ze by bzucal... skor by som povedal, ze bzuci neonka, teda ta trubica ...
09.11.07 12:23:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
skusal som taktiez oba predradniky vybrat ked su zapnute svetla... a aj tak je to bzucanie rovnako pocut... takze myslim, ze ten predradnik, starter ci ako sa to teda vola, mozem vylucit, nie ?
09.11.07 13:14:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
To myslíš startér. Předřadník je dobře ukryt. Ale šel bych spíš po těch drátkách, pokud to nejsou startéry.
09.11.07 15:30:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
no, tak som to cele rozobral, nasiel som aj predradniky :) su tam dva... no ale to je nepodstatne... iba som sa na to mrkol, lebo to mam v zaruke, a mohol by som to vyreklamovat... a poskladal som to, a uz je to tisko ako ked to bolo nove... takze teraz je klud :) vdaka za snahu pomoct ...
09.11.07 15:32:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Přesně to jsem měl na mysli. Rozebrat, složit, někde byl skříplej nebo uvolněnej drát. Jsem rád, že se zadařilo. palec
09.11.07 15:33:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Startér je součást předřadníku. Abychom byli přesní! ;)
09.11.07 23:31:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
no fungovalo to iba par minut. opat to pisti ... asi to dam reklamovat, lenze co budem mat zatial ako osvetlenie pre kvetiny ??? neuskodi im, ak budu bez svetla ??? nerad by som, aby mi vykapali...
10.11.07 12:13:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek140bpm®
nikto nic neporadi ??? preziju bez svetla ??? uz som do zaniesol do obchodu...
10.11.07 12:23:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRadka (413817503381) – .
Květiny zvládnou bez světla tak 4 dny.Přisvicuj třeba nějakými lampičkami.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 22:52:31 • 1.261 s