Máte někdo doporučení na dobré akvaristiky v Praze nebo i jinde(pro mimopražské, ale mě zajímá hlavně ta Praha)? Měla jsem to ráda na
Lukách, měli obrovský sortiment, ale obchod zrušili, tak pátrám po nečem podobném... Díky
Žádné akvaristiky nesháněj a dojdi si v neděli na burzu tam mají všechno a za rozumnou cenu. Jediná nevýhoda je že musíš ráno vstávat.
16.11.06 18:29:55® – burza
Na burzu půjdu v neděli kouknout určitě Ale i tak, pokud někdo zná fajn akvaristiku, sem s ní, ráda se tam podívám Nevíte kolik je
vstupné na burzu, když už o ní padla zmínka?
dobrá akva je i na Černým Mostě v Bryksově ulici. Příjemná obsluha a seženou vše.
17.11.06 00:03:21® – akvaristika
Podle mne nejlepší akvaristika je v Mělníku, Pražská ulice, jmenuje se Vivarium a vlastní jí manželé Kučerovi. Teď připravují otevření
megaakvaristiky, taky v Mělníku. Jezdím tam z Prahy, je to fakt na profi úrovni. Koukněte na http://www.vivarium.cz/, stojí to za to...
17.11.06 13:38:43® – Burza
Koukám, že tuhle neděli je burza na Praze 8. Byl jste tam někdo dřív, jaké to tam je? Nevíte, zda bývají k sehnání na burze i krevetky?
Dík.
17.11.06 17:19:39® – pha 8
Burza je to dobrá,spousta prodejců cca 30+-.Od rostlin přes ryby až po techniku.Krevetky jsem viděl jen jednou,ale chodím jen když djde
krmení,takže nemusím vědět o všem co se tam prodává.Ačkoliv jsem su nyní vzpoměl že ořed 14 dny si je tam kámoš koupil.takže
seženeš.V neděli se tam stavím.
17.11.06 18:43:47® – re
Tak to je super, už se těším, budu kupovat i kytky, tak doufám, že si vyberu