26 • 56 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » akvaristiky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
16.11.06 13:26:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – akvaristiky
Máte někdo doporučení na dobré akvaristiky v Praze nebo i jinde(pro mimopražské, ale mě zajímá hlavně ta Praha:))? Měla jsem to ráda na Lukách, měli obrovský sortiment, ale obchod zrušili, tak pátrám po nečem podobném... Díky ;-)
16.11.06 17:45:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – akvaristiky
Žádné akvaristiky nesháněj a dojdi si v neděli na burzu tam mají všechno a za rozumnou cenu. Jediná nevýhoda je že musíš ráno vstávat. :-)
16.11.06 18:29:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – burza
Na burzu půjdu v neděli kouknout určitě:) Ale i tak, pokud někdo zná fajn akvaristiku, sem s ní, ráda se tam podívám:) Nevíte kolik je vstupné na burzu, když už o ní padla zmínka?
16.11.06 18:35:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – akvaristiky
10 kč :-) Jedna dobrá akvaristika je stanici tramvají směrr Hostivař od metra Strašnická po pravé straně.
16.11.06 18:39:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – re
Tak to je jako nic:-) Určitě tam zajdu, je tuším příští neděli? Bývá do desíti? Ale asi platí, že čím dříve přijdu, tím větší výběr stihnu, že?
16.11.06 18:43:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – akvaristiky
Před vánoci je dost nával a v devět už je to lepší pryč. :-) http://rybicky.net/akce/
16.11.06 18:46:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – -
Tak to si radši přivstanu:-)
16.11.06 19:58:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSnow_Man® – Kde?
můžu se blbě zeptat, kde se a kdy se burza koná??? tone
16.11.06 20:02:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – -
16.11.06 20:08:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSnow_Man® – Díky
Ano ano už jsem to našel ;-) díkes
16.11.06 22:14:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmrst® – obchod
dobrá akva je i na Černým Mostě v Bryksově ulici. Příjemná obsluha a seženou vše. ahoj ahoj
17.11.06 00:03:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – akvaristika
Podle mne nejlepší akvaristika je v Mělníku, Pražská ulice, jmenuje se Vivarium a vlastní jí manželé Kučerovi. Teď připravují otevření megaakvaristiky, taky v Mělníku. Jezdím tam z Prahy, je to fakt na profi úrovni. Koukněte na http://www.vivarium.cz/, stojí to za to... palec
17.11.06 13:38:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – Burza
Koukám, že tuhle neděli je burza na Praze 8. Byl jste tam někdo dřív, jaké to tam je? Nevíte, zda bývají k sehnání na burze i krevetky? Dík.
17.11.06 17:19:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – pha 8
Burza je to dobrá,spousta prodejců cca 30+-.Od rostlin přes ryby až po techniku.Krevetky jsem viděl jen jednou,ale chodím jen když djde krmení,takže nemusím vědět o všem co se tam prodává.Ačkoliv jsem su nyní vzpoměl že ořed 14 dny si je tam kámoš koupil.takže seženeš.V neděli se tam stavím. ;-)
17.11.06 18:43:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – re
Tak to je super, už se těším, budu kupovat i kytky, tak doufám, že si vyberu:-)
19.11.06 23:19:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - A2C® – Pre Slovákov
20.11.06 13:46:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (.***..) – to blackwolf
Nevím, jestli jste byl na burze, ale krevetky tam měli...
Roman :-)
20.11.06 15:43:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – to roman
Na burze jsem byla a krevetky mám, dokonce dvě samičky mají vajíčka:-) A taky jsem pořídila pár rostlinek. Bylo to tam fajn:-)
09.07.08 22:36:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Aquarium Karika
Neznáte, prosím, někdo tuhle prodejnu v Ústí n.L.? Není to jenom internetový obchod? Nějak to tam nemůžu vyčíst.... http://www.karika.cz/
Podobná témata
akvaristiky - Brno, české budějovice akvaristiky, dobré akvaristiky v KM, moznosti akvaristiky v Anglii, nejlepsi prazske akvaristiky, Prodejna Akvaristiky v Táboře?

Zpět na obsah sekce Obchody | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 06.09.08 08:34:43 za 0.808 s