Fórum » Obchody » jak dlouhý převoz vydrží průměrně rybka
[1] 2 
08.11.07 14:01:47
shifty21 (-12-11-10-9) – jak dlouhý převoz vydrží průměrně rybka
jak dlouhý převoz vydrží průměrně rybka ze zverexu? jaké máte zkušenosti případně časové rekordy. Dá se v pytlíku převézt přes
celou ČR? (např...)
jak dlouhý převoz vydrží průměrně rybka ze zverexu? jaké máte zkušenosti případně časové rekordy. Dá se v pytlíku převézt
přes celou ČR? (např...)
Rybky mi posílali ve 14:00 a přišly druhý den v 5:00 ráno a úplně fit. tj. 15 hodin
Jakým způsobem byly zaopatřené? asi nebyli jen tak v pytliku,ne?
Jakým způsobem byly zaopatřené? asi nebyli jen tak v pytliku,ne?
Byly v pytlících, napuštěných kyslíkem a v termoboxu (polystyrénová krabice kvůli stálosti teploty).
Jestli myslíš jen tak (né objednané z obchodu), tak je to asi taky dle počasí. Já jsem se stěhovala v létě (cca 26stupňů) z Náchoda do
Varnsdorfu což je 200km. Vezla jsem autem sebou tetry, parmičky, ancistruse, a mřenky. Asi 30rybek. Hned po cestě mi umřela jedna parmička
mechová a jedna černopruhá. Asi do týdne ještě jedna tetra ozdobná. Pak už nic... Závisí to na tom jaký je přístup. Jestli to dáš jen
do pytliku či do kyble a jedeš ve vedru v autě, tak je to přeci jen větší stresování než když se to dá do spešl bedínky na ryby se
vzduchováním a stálou teplotou.
08.11.07 14:19:10
PT® stehoval jsem akva 400 km, autem, v obycejnych akva saccich. Zadne specialni metody jsem nepouzil, jen jsem je vsechny dal do jednoho kyble, pro vetsi
stalost teploty. Dokonce jsem do nich "chytre" dal rostliny, ale az behem cesty mi doslo, ze jsou vlastne v seru az skoro tme, takze
rostliny asi moc nepomuzou

Umrti zadne (pancernicci, zivorodky, krevetky, ancik, dania).
Bylo to vcetne stehovani akva, takze pred a po ceste byly jeste dohromady cca 12 hod v kyblu...
Filtr zvlast v sacku castecne napustenem vodou.
stehoval jsem akva 400 km, autem, v obycejnych akva saccich. Zadne specialni metody jsem nepouzil, jen jsem je vsechny dal do jednoho kyble, pro
vetsi stalost teploty. Dokonce jsem do nich "chytre" dal rostliny, ale az behem cesty mi doslo, ze jsou vlastne v seru az skoro tme, takze
rostliny asi moc nepomuzou
Umrti zadne (pancernicci, zivorodky, krevetky, ancik, dania).
Bylo to vcetne stehovani akva, takze pred a po ceste byly jeste dohromady cca 12 hod v kyblu...
Filtr zvlast v sacku castecne napustenem vodou.
Jj, rybičky jsou velmi odolné. Nesmí se aspoň den předtím nakrmit a potřebují stálou teplotu, a na to je ideální ten termobox. Dá se
vyrobit za cca 10 min a náklady jsou tak asi 100,- kč. Pokud ho nekoupíš za cca 80-100,- kč.
Jinak rybky potřebují jen kyslík a pokud nevíš, jak dlouho přesně budou v sáčcích, je ten kyslík opravdu lepší než jenom vzduch v
sáčku.
Rolandmynar: ...Jinak rybky potřebují jen kyslík a pokud nevíš, jak dlouho přesně budou v sáčcích, je ten kyslík opravdu lepší než
jenom vzduch v sáčku...
S jednou výjimkou - pokud nepoužijete speciální membránové přepravní sáčky. Ty je lepší naplnit vzduchem.
JJ Side jen tak náhodou nevíš kde je koupit?? Máš na mysli ty Kordon Breathing Bag . Nebo už je zase něco jiného na trhu. Ještě k tomu
kyslíku u labyrintek bych to taky moc nepřeháněl.
Ahoj, Gagale!
Mrkni do obchodu k Pavlovi nebo kontaktuj Sorexe. (Já je nepotřebuji, takže nemám přehled...)
A s těmi čichavci, samozřejmě, souhlas!

(Dík za upozornění!

)
Dík za info. Sorex mne nenapadl.
Rolandmynar: ...Jinak rybky potřebují jen kyslík a pokud nevíš, jak dlouho přesně budou v sáčcích, je ten kyslík opravdu
lepší než jenom vzduch v sáčku...
S jednou výjimkou - pokud nepoužijete speciální membránové přepravní sáčky. Ty je lepší naplnit vzduchem.
Druhou vyjímkou je přeprava labirintek
08.11.07 18:00:14 / 08.11.07 18:00:54
GAGAL® PS.NIC VE ZLÝM
Nějak jsem přeskočil pár příspěvků, stařecká demence.
JJ, černá je dobrá!
Teda...

...až na to "...Druhou
vyjímkou je přeprava
labirintek..."
A nejsou to náhodou Kondom Breathing Bag?
posmívat se dyslektikovi, na to by tě užilo
25.03.08 00:14:37 / 25.03.08 00:15:33
tercovec5® U terčovců mám vyzkoušeno 72hodin bez ztráty,samozřejmě,pokud jsou na transport připraveny.Párkrát jsem posílal-přes výkup-ryby do
Kalifornie a nikdy žádný úhyn,od okamžiku sáčkování do vypuštění utekla údajně ještě delší doba,přeci jen chytání,odvoz do
výkupu,výkup odvoz na letiště pár hodin před odletem,překládka v Londýně atd cestu protáhne.
25.03.08 11:57:59
Naďa® Nedávno jsem u jedné chovatelky kupovala červeného ancistruse a měla jsem obavu, zda vydrží v sáčku 2 hodiny. Ujistila mě, že když z bomby
přifoukla kyslík, tak vydrží tři dny. Mají to prý vyzkoušeno, kdy dávají ryby do výkupu. Tam to prý trvá, něž ryby vybalí, třeba i ty
tři dny.
26.03.08 13:44:06 / 26.03.08 13:44:31
Noxx® Ale no tak pánové - bratia - běžte si své soukromé problémy řešit jinam. A pana Tokuschewa bych poprosil, aby do svých příspěvků
nevkládal tak okatě reklamu na svůj podnik. Tady chceme řešit akvaristické problémy, a ne problémy s akvaristikou!
Prepravovali sme viacero ryb v sackoch po 50 az 100 kusov. Sacky boli doplnene kyslikom a ulozene v polystirenovych krabiciach. Dvolezite je ryby pred
dlhsiou prepravou nekrmit cca 24 hodin a produkovali cim menej detritu, ktory by mohol sposobit znecistenie vody.
Este doplnim, ryby boli prepravovane do Talianska, Madarska, Svajciarska.
26.03.08 15:10:06
romi® aby som nezakladal novy topic...
ako je to s krevetkami a posielanim na dobierku?
kolko su schopne vydrzat?
dakujem
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Obchody • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora