koupil jsem si úplně nové akva od fy plaček 20 litrů, leč akvárko bohužel teče, projevilo se to až 3 mesíce po založení akva a to tak,
že byla kompletně promočená podložka pod akva. takže se nejedná o žádný gejzír. reklamace mi uznána nebyla, ke sklenáři na kompletní
přelepení se to finančně nevyplatí, tak jsem myslel, že si to přelepím silikonem sám. myslíte, že stačí, když na vrstu silikonu, který
tam je, přidám další vrstvu akva silikonu? rozhodně akva nehodlám rozlepovat
Proc nebyla reklamace uznana ?
to bych jim ho flákl do výlohy

a nebo majiteli do xichtu!!reklamaci musi uznat!!!nenech se odfláknout!!oni to rádi zkusi a pokud na to
někdo přistoupi,tak maj klid,takže bych tam klidně poslal ČOIku

!!!!
06.11.07 18:04:49
MiHl® přesně tak, jak píšou ostatní. Akvárko jsi zaplatil, pokud není prasklé, tak jsi ho nerozbil, takže pokud teče, je to jeho vina a reklamaci
uznat musí

Jinak si klidně zavolej na ČOI a informuj ho, že to uděláš, třeba změkne.
Bez rozlepení akvária by to šlo dost obtížně opravit, takže nadávat mu bude lepší volba
jo, jenže problém je ten, že akva prosakovalo 3 měsíce a byla z toho kaluž a oni i to tam nechali napuštěné jednu jedinou noc a řekli, že
to neteče a proto reklamaci neuznali
Neprosakovalo by to pořád??
rozhodně bys měl, jinak si z toho udělej truhlík
udělat co?
Myslím, že myslel květináč
Myslím, že myslel květináč
ne, ptám se, jestli to stačí přelepit nebo musím rozlepit celé akva, to i raději koupím nové
06.11.07 19:38:59 / 06.11.07 19:41:25
Nobody® Opravdu tak pomalu prosakuje akva,že za 1 den se nic nezjistí?Možné je vše.
Máte záruku na zakoupené zboží(pokud máte doklad o koupi)na 2 roky.Takže reklamace je oprávněná.
Otázkou je,jak daleko to máte do této prodejny,aby Vás to reklamování nevyšlo nakonec dráž,než zakoupení nového akva?
Jen si myslím,že rozlepení akva a jeho opětovné slepení(malý objem akva) vyjde dráž,než nové!
Já bych napustila akvárko a počkala, jestli pod ním za jeden den nebude na papíře aspoň kapka, ale asi bych u něho musela sedět, aby se ta
kapka zatím nevypařila

a pokud by tam byla, tak bych jim to vrátila na reklamačku a taky pohrozila ČOI nebo SOS spotřebilelů.
06.11.07 20:21:51
Jurasek® – naštvaný
jo takhle, mi než něco dojde...

mi malinko tekla dvanáctka, nechal jsem ji tak, jen jsem hrany zevnitř zasilikonoval...
Ja bych se spis priklanel k tomu, ze netece. Ze ta podlozka (jaka?) byla mokra od toho, kdyz si tam lil vodu, odkaloval .... Proste co ti ukaplo a
vlezlo pod. Ono (podle toho co, to nepises) je to schopne tu mokrost "vtahnout" pod akva, ale zpatky ji to uz tak lehce nevyda.
Ale samozrejme je take mozne, ze nejak prosakuje, zkus akva napustit, zvenku zcela otrit, a postavit na neco sucheho a nechat par dni v klidu.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora