36 • 93 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Sázení » Jake mate skusenosti ze sazenim rostlinek (Lilaeopsis N.Z.) 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 164x
05.11.07 19:13:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz® – Jake mate skusenosti ze sazenim rostlinek (Lilaeopsis N.Z.)
Jake mate skusenosti ze sazenim rostlinek (Lilaeopsis N.Z.)...

Dnes jsem si prinesl rostlinku Lilaeopsis nov.zelandiae a kdyz jsem ji vyndaval s kosicku,tak jsem se dost zalekl.
Vubec nevim jak ji mam setrne zasadit kdyz je tak drobounka.
Dno mam s plaveneho pisku z jezera...
Predem dik...

http://rybicky.net/atlasrostlin/lil_nov
05.11.07 19:20:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Do jemnějšího písku (1-2mm) sázej pinzetou jednotlivé rostlinky, případně trsy po dvou až po třech. nechávej mezi nimi menší rozestupy (cca 5mm - 1cm) a vysázej tak celý "koberec". Za měsíc až dva by měla viditelně začít vytvářet nové odnože. Není to žádný plevel, ale když se chytí, rozrůstá se celkem úspěšně.
05.11.07 19:22:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
No ta pinzeta me taky napadla,ale ja mam problem :-) strasne se mi tresou ruce...No zitra si zkusim zeptat v lekarne na nakou spesl pinzetu. Protoze se fakt bojim abych tu rostlinku neznicil...

Diky...
05.11.07 19:40:36 / 05.11.07 19:41:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Lístky má docela tuhé, já to taky chvilku trénoval, ale pak už to šlo jak po másle. Bez pinzety si to neumím představit - já použil tu delší se špičatými konci. Na třesoucí se ruce funguje paňák.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 21:04:53 • 1.082 s