Fórum » Nemoci » divné chování pancéřníčků
Pomoc, pomoc. Moji pancéřníčci se chovají divně. Mám jich 8, vždy 2 od stejného druhu. Dnes jsem zjistila, že si jeden párek zalezl pod
kořen a nechtějí vylézt ani na krmení, jen když jsem jim strčila patentky až pod vousy, tak je zďobli, ale jinak vůbec nechtěj ven. Co s
nima je? Ostatní ryby se chovají normálně.
Mno, Baru, to mi nepříde jako moc fundovaná rada teda.... Bo aji já, nezkušená, vim, že kdyby měli málo vzduchu, tak naopak budou lítat k
hladině si slopnout vzduchu, maj přece střevní dýchání
Já jen,že mě se tak jeden taky chová a přidala jsem vzduch a je o něco lepší........
Já nevím,mojí pancíci to taky dělají,počkají až se všichni nažerou a pak čistí,někdy se jim prostě nechce

ale pak se vždycky
rozhýbou....už ti žerou normálně?
Mno, mě když jeden začne polehávat víc než ostatní, tak o něj do dvou dnů přijdu

čímž nechci říct, že to je ten případ Ivanky
....teda doufam

jsou tam pořád.divný je, že oba dva a ostatní druhy pancíků a ancistrusové jsou ok.
K hladině mohou lítat klidně,i když mají vzduchu dost.Hlavně po výměně většího množství vody.
Co máte za rybky v akváriu kromě pancéřů?
Asi by bylo lepší mít 8 ks pancéřů od jednoho druhu,než po dvou od různých druhů.Pancéři se cítí dobře v menším hejnku stejného
druhu.
Mám tam ještě dva ancíky ( jeden je už dost velký ), dvě skaláry a 10 neonek. akvárko je 180l. Ještě do včerejška byly všechny rybky ok.
teď jeden z toho páru vylezl a hrabe ve dně s ostatníma, ale ten druhý tam pořád leží
Můžou být jenom přežraní...
Doufám...jeden z nich je dnes docela aktivní, ten druhý tam stále je zelezlý. Mám strach i proto, že jsem nedávno musela přeléčit akvárko
na krupici, ale když jsou ostatní i ancíci ok, tak snad nebudou otrávení
31.10.07 19:36:02
Nobody® – Ivanka
Otrávení nebudou.To by Vám spíš padly neonky než pancéřníčci.
Jak jste si zanesla krupičku do akvária?
Donesla jsem si ji z obchodu s ancistrusem. Vypadal zdravý, tak jsem ho dala rovnou do akvárka, nevím, co mě to napadlo a do dvou dnů - už měl
první tečku a za chvíli to měli všichni
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Nemoci • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora