34 • 85 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » mastna/zakalena hladina 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 208x
17.11.06 10:39:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule (-12-11-10-9) – mastna/zakalena hladina
ahoj, nevite z ceho by mohla byt jakoby mastna, nebo zakalena hladina? trochu to vypada, jak dyb tam nahoe meli "nakoureno". hodnoty vody jsou stale stejne a ryby jsou v poradku.
diky n.
17.11.06 18:14:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – hladina
Něco podobnýho jsem měl po založení taky. Může to být z nevypranýho štěrku,možná výluh z dřeva...Mě to po krátké době zmizlo. :-)
18.11.06 13:09:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule (-12-11-10-9) – diky
diky za tip, nam se to prave spis obevilo az po nejaky dobe...ale taky mame vyvod filtru tak 10 cm pod hladinou, tak ji zkusime dat vys... ;-) doufam, ze to taky zmizi...kdyz nic jinyho, je to hnusny rozzureny
18.11.06 14:53:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – olejovka
Opravdu to zmizí.Tím jak se to namíchá s čeřenou vodou,tak to filtr vyžere. X-)
18.11.06 17:59:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarccello® – hladina
Ahoj nig :-) hele a nemyli jste v to vašem akva auto??to by pak byly skvrny od oleje! ;-) ;-) noo, já jen, že když jsem toho vašeho novýho časožrouta viděl,...hmmmmm, paráda palec palec ale jinak je to zákal z nedostatečného pohybu hladiny, takže ten vývod filtru výš by měl v pohodě zabrat ano ahoj
18.11.06 18:06:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmemeo® – mastna/zakalena hladina???
Ta tvoje "mastná"hladina je tzv. mrtvá hladina.
Stačí přidat vzduchování,nebo dát výtok filtrace nad hladinu,aby se čeřila a uvidíš,že to zmizí. ;-)
18.11.06 21:02:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule (-12-11-10-9) – dikydiky
romane, memeo: diky za podporu, shrabnu to pro sichr ubrouskem a zvednu vyvod filtru ;-) je to totiz hnusny a navic to ubira na intenzite zarivkam... ahoj

marcello: ty vtipalku smich ... akva je super, zase uz se potvrdilo, ze "casozrout" je dobrej nazev :-))) obcas se faaakt slusne zaseknu a cumim a cumim a cumim smich
18.11.06 21:04:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – hl.
to jsem ti psal taky, mělo by to pomoct, dej pak vědět jak to dopadlo ;-)
18.11.06 21:15:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule (-12-11-10-9) – jojo
jojo...doufam, ze to klapne, nic spatnyho by v akva bejt nemelo, budu tam ale az v utery, pak hnedka pisnu... X-) diiky ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 21:06:39 • 2.902 s