39 • 97 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Cichlidka kakadu v Brně? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 236x
26.10.07 10:40:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl® – Cichlidka kakadu v Brně?
Ahoj,
sháním někde v Brně cichlidku kakadu (apistogramma cacatuoides), ale nějak nemůžu uspět :-( . Byl jsem nedávno ve sklorexu, a jestli si pamatuju dobře, tak tam je mají ale různé barevné variety spolu. Samečka bych ještě poznal, ale u samičky si tak jistý nejsem. Neviděl jste je někdo z Brna v nějakém obchodě? Nebo není tu někdo s odchovem?
Pokud by to byly a. c. orange nebo double red, tak bych asi... hop
ahoj
26.10.07 11:02:00 / 26.10.07 11:04:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
nebo kdyby měl někdo z Hradce, Pardubic nebo Brna (během víkendu se objevím ve všech těch městech) dnes naplánovanou cestu za p. Papíkem do Dřítče, tak by bylo taky po problému. Já se tam bohužel nedostanu :-(
26.10.07 14:10:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekufinka®
V Aqualife na Taborske meli, ale myslim jen samecky ve sleve..
26.10.07 20:22:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
možná jsem v té změti nějaké akvárium minul, ale cichlidku kakadu jsem tam neviděl, zkusím se zeptat přímo obsluhy
26.10.07 21:38:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSprachys®
nedavno sem je videl v bydzove na namesti....
27.10.07 16:22:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
tak NB už je trochu z ruky :-(

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Obchody Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 21:03:49 • 0.982 s