25 • 47 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » "P"osádka noveho akva. 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 170x
26.10.07 10:19:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – "P"osádka noveho akva.
Zdravim.Pristi tejden bude tohle akva prazdne a ja premejslim co do nej.http://rybicky.net/nadrz/2350/13.jpg (80x70x30).Rad bych znal vase nazory co by jste tam dali vy.Urcite tam nechci terce ty budou ve velkym ani skalary nebo nejaky tetry a zivorodky :).
26.10.07 14:26:36 / 26.10.07 14:29:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekufinka®
tyjo, to je pekne vysoky akva, a to chces prosvitit? hm..
A objem to mozna ma, ale ryby plavou rovne, takze maj stejne jen 80 cm delky. To budes muset desne premyslet, abys vyuzil aspon cely sloupec akva...Jelikoz je navic uzke 30 cm, kdybys tohle neprmyslel, ryby by do sebe mozna i vrazely:)
takze-neco na dno, neco do stredu, neco k hladine
Dolu pancernicky atd., nahoru dania mozna i kardinalky apod., do stredu bych zkusila urcite skalarym ktere nechces..No, projdi si poradne nejakou knihu-atlas ryb-a na neco prijdes, ne??- protoze tvoje otazka je hoodne obecna, tady se mas radit o konkretnejsich vecech...Pak to dopadne tak, ze ti plno lidi bude navrhovat co je zrovna napadne a bude toho fakt hodne.
Hlavne ne cichlidy, na to mi prijde mala plocha dna.
26.10.07 14:48:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
To jsou pěkně blbé rozměry akvária... Proč nemáš normální? Tohle bylo zadarmo?
26.10.07 14:59:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Prosviceny to je dobre navic je to proti oknu takze je tam i denni svetlo.Nejsem moc priznivec spolecenskyho akva takze ani ty pancerničci a kardinalky to nebudou :) ale diky za radu aspon to je k veci a ne jako ten nad tebou.Premejslel jsem o nejakejch tlamovcich sestavil bych jim tam nejakou stenu z bridlice a sutru ale nevim snad se mi ozve nekdo kdo ma doma Malawi/Tanganika a bud to schvali nebo me vyvede z omylu :)
26.10.07 17:26:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmagda (-12-11-10-9)
no bodejď bys tam chtěl terče, dyť by tam trpěli tone tone tone
26.10.07 17:29:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJohnny5®
to Magda: Pozdě už tam ti terčovci byli
26.10.07 17:34:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Bylo jich tam osm.
26.10.07 17:38:50 / 26.10.07 18:13:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠámes®
na malawi krátký a úzký..na tanganiku..maximálně nějaký šnekáče..o tlamovcích ani nepřemýšlej..
26.10.07 17:41:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠámes®
a proč nenapíšeš rovnou že chceš malawi nebo tanganiku..píšeš tu že nechceš todle,todle támhle to a ono už ani nic jinýho nezbylo než tlamovci... ;-)
26.10.07 17:59:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
na kytky a 30 neonek akvárium jako dělané:-D
ostatní je sadismus.
26.10.07 18:32:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmagda (-12-11-10-9)
Johnny5: já vím, že tam byli proto tone tone tone
26.10.07 19:22:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
A pripadaj vam nejak podrazeny nebo nevyvinuty ? :) ty 3 mrnavy jsou tam asi mesic(ostatni mam u taty) do ty doby jich tam bylo 6 a zacal jsem je shanet jen proto ze jsem vedel ze bude to dalsi vetsi akva.Asi jsem je nemel pridavat sem na stranky plno lidi necte denik jen se koukne na velikost nadrze kolik je napsanejch ryb a uz rvou jak je to akva pro tolik ryb mrnavy :-) .
26.10.07 19:27:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Jinak diky za rady.Afriku necham plavat asi to vazne neni vhodny akva na tyhle ryby.Ostatne proto jsem tohle zalozil protoze s nima zatim nemam zadny zkusenosti.Premejslim ze to akva necham v zaloze.Kdyby se mi sparoval nejakej vhodnej par disku tak jako vyteracka uz by to myslim slo :)
26.10.07 19:33:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTurok®
dle mě by se to dalo použít na nějaké jednodruhové akva :) parmičky či tetry :) ale tka je těžké když nemáš představu :-D
26.10.07 19:46:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Ja hlavne ted delam na tom novem akva tohle budu resit az pak jen jsem chtel znat nazory ostatnich ;-)
26.10.07 19:47:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Ty parmicky mi neprijdou az tak spatnej napad.Kouknu se po nich kdysi jsem je uz mel.
26.10.07 21:39:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRAP®
Myslím, že váš nápad, nechat to jako "vytíračku" není od věci, popř. si ho nechat jako karanténí. Jestli netrváte na zařízení. ;-)
26.10.07 21:55:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekufinka®
Hm, tak vidim, ze me prispevky "nejsou k veci"..no, to mne mrzi, ale nevim, ze bych psala o tom, ja jsem se dnes vyspala, myslim, ze byla snaha, aby to k veci bylo.
No, ja se tu vyskytovat nemusim, vy si vystacite i beze mne...ja si stejne radeji nejdriv nastuduji literaturu a delam si prvne predstavu sama a ne ze se ptam na uplne zaklady a obecne veci-tim ted nemyslim zakladatele tohoto tematu! Takze to mozna ocekavam i od ostatnich...
dobrou noc,
pardon, jsem dnes trochu dost netykavka..Mame doma pubertu.
26.10.07 22:11:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – ufinka
Myslim, ze si si to jen spatne precetla. Tak se stan zase z netykavky tykavkou. Ta pubeta - nejsi na ni uz stara ;-) ?
26.10.07 22:35:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
ufinko nechci aby te neco mrzelo :).Ja jen vim ze rozmery akva jsou pomerne netradicni tak jsem chtel znat nazory ostatnich co by delali na mem miste.Myslim ze neexistuje zadna literatura o netradicnich rozmerech akva :) a forum je od toho aby se debatovalo takze nesouhlasim s tim ze kazde tema musi bej vylozene konkretni.Nejakou predstavu jsem mel ale nebyl jsem si jisty tak jsem zalozil tema.Co se tyce toho meho "ne tetry ne skalary" to je prace meho tatika ten tyhle ryby mel doma v nekolika akvarkach od ty doby co pamatuju takze ne ze bych je nemel rad ale jsem lehnce "preskalarotertovanej". :-P
26.10.07 22:41:53 / 26.10.07 22:43:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekufinka®
Jasne ,)
A pubertu nemam ja, ale bracha a diky nasim mame doma velmi neklidnou domacnost (
Dobrou noc.
JInak ti snekaci by nebyly marny! Ti jsou supr!
Akorat ten sloupec nevyuziji, budou hlavne u dna u svych ulit...NO, vsak to tu jeste treba prodiskutujte, ja si s takovou vyskou opravdu nevim rady.
26.10.07 23:00:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – ufinka
Hm, tak vidim, ze me prispevky "nejsou k veci" ...

Myslím, že to je nedorozumění ... ufinko, že Ty máš nejnovější příspěvky dole a ne nahoře? ;-)
27.10.07 19:27:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKORY®
hladina : štikovci střed:parmička mechova nebo čichavec perletoveho dno: ancitrus pestřenec červeny. panceřniček zekeny. parmičku mechovou bys nemoh mit s čihcavcem. a komu se to nelibi at si pr...... polibi :-) :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 23:17:37 • 0.879 s