Mám problém,že mám v akvárku přemnoženo šneky.Jak je vyhubit?Skoušel jsem je chytat na mrkev,nebo salát,ale výsledek nic moc.Někdo mi
poradil,rozpustit lžíci soli ve vlažné vodě a nalít do akvárka.Přípravky na hubení šneků se mi tam dávat nechce.Můžete mi
poradit?Děkuji
25.10.07 08:39:19
tau® min krm ryby a vysbiravej je postupne... jejich mnozeni by melo ustat.. vyndavej umirajici listy rostlin. par jich tam zustane ale to vadit nebude.
Pořiď si čtverzubce, já měl akva 200l zamořeno okružáky a levatkami a během dvou dnů nezbyl ani jeden šnek, navíc je to velmi pěkná a
zvláštní ryba, hlavně se to chce domluvit v akvaristice, aby si ho vzali zpátky, kdyby se mu nedařilo, nebo byl agresivní, tak sem to udělal
já a sem uplně spokojenej
Nevím podrobnosti o tvém akv. ale mřenky je žerou a to dost podstatně,já jim musím nosit z jiných akv. když jim chci přilepšit...
Souhlasím s V.Malawi,taky mi je zbaštili mřenky.Za dva dny po nasazení mřenky, není vidět ani šnečka.
Mám mřenku nádhernou a ve velkém mřenku pákistánskou.Oba druhy mi šneky dokonale zlikvidovaly.
Dobrá je i akara hnědá, u mě nenechali šneky ani rozmnožit
čtverzubec všechny tyhle ryby strčí hravě do kapsy.
Doporucuji Savo...Ryby se vam odvdeci peknou barvou

.
nesměl by se ale převlíkat, to by mi ho sežrali parmičky
25.10.07 21:31:26
j_j® myslim,že rak a savo vyjdou zhruba nastejno...když narazíte na vzteklýho raka červenýho,tak ten si dovede udělat pořádek, já mám ale
klidase,ten žere jen šneky a kytky-jedinej jeho větší prohřešek byl, že mi sežral raka mramorovýho

v dospělosti se rak svlíká už
jen jednou do roka,takže by měl mít docela dost času to akvárko vybílit. Kdyby měl někdo zájem o raka mramorového,tak mohu darovat. j_j
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora