17 • 43 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » čte někdo deník 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 141x
22.10.07 21:41:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabra (428401623179) – čte někdo deník
Chtěla jsem se zeptat, myslela jsem že mi tady někdo poradí jak mám založit akva...ne vyloženě založit, ale uspůsobit pro závojnatku, kterou jsem dostala darem. Udělala jsem si prezentaci a abych ji dostala na svět, musela jsem dát foto...žádné ovšem nemám, tak jsem si ho vymyslela a pomocí obrázků rostlin vytvořila imaginární foto...je to na něm vidět a neměla jsem v úmyslu to skrývat spíše naopak. V deníku jsem vše napsala i to že uvítám rady jak závojnatce udělat akvárko hezké na pohled...velikost, rostliny a tak.
Výsledek? Nikdo si nic nepřečetl a všichni jen klikli na foto a do komentářů mi napsali, ať dám své. Ale vždyť jsem i do komentářů napsala, že je to fotomontáž a foto dát nemůžu akva se bude zakládat. A tak se vás ptám všichni co navštěvujete web....prezentace je jen o fotkách? Nebo se nad tím či oním akvárkem zamyslíte a přečtete si alespoň poslední záznam. Je mi jedno jak kdo akvárko hodnotí...já chtěla poradit a pomoci s akvárkem......jsem zklamaná.
22.10.07 21:51:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetr (318101407475)
Bohužel je to tak, většina koukne jenom na pár fotek a zbytek je nezajímá. Aspoň si můžeš udělat úsudek o těch, kteří ti to už velmi aktivně ohodnotili, ale prakticky neví ani co.
22.10.07 21:55:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit®
V jedný diskuzi na toto téma jsem přišla na to, že hodnoti se má jak z fotek tak z deníku. A deník je pak na 1. místě. Fotky až na druhém. A teď se podle toho také řídím. Netvrdím, že rybám perfektně rozumím, ale když vydim snahu, tak proč majitele akvárka nepochválit?
22.10.07 21:59:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgeorged®
Tvé akvárko jsem nehodnotil hmm , jen jsem se zeptal, zda to je fotomontáž. V deníku to nemáš napsané - je tam jen jakási zmínka, že nemáš rostliny... Deník si čtu většinou jen u pěkných akva. Měla jsi radši založiz dotaz do diskuse než založit imaginární akva ;-)
22.10.07 22:04:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRAP®
Akva min 50litrů pro 1 závojnatku. Čím větší, tím lepší. Hrubší písek (štěrk) a dobrou filtraci. Z rostlin nevím. Jsou knihy o studenovodních rybách. Po přečtení to můžeš zde konzultovat.
22.10.07 22:05:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
Ctu, kdyz se mi akva libi, nebo naopak hodne nelibi, proste kdyz citim potrebu k nemu neco rict, ctu vse. Nebud zklamana, vetsina asi necte, ale dost jo. To mas jako vsude. Nejake rady si dostala, docela zasadni - ze je to male.
22.10.07 22:48:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
Z vlastní zkušenosti vím, že cokoliv v popisu si čte tak 5% lidí, kteří se ti dívají na prezentaci. Každý klikne na fotku a známkuje. Obvykle ti co čtou i píší komentáře.
23.10.07 11:47:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgošice®
Je pravda, že ta fotka bije natolik do očí...jako fotomontáž, že by asi člověk měl zabrousit do deníku. Deník osobně čtu v případě, že se mi akva nelíbí a hledám proč :-D nebo mě zajímá něco s časové posloupnosti akvária.
A rostliny? Anubiasy, pak třeba Hygrophila polysperma..to je rychlík, ale chtělo by to hodně rychle rostoucí rostlinky. Pokud ji ještě nemusíš mít v akvárku tak ho rychle zařiď a nechej rostlinky zakořenit to taky udělá hodně....dobré by bylo na ně navázat kamínek nebo matku (nejlépe nerez)...něco těžšího..pozor z čeho to je.
Osobně si myslím, že 50 l musí jedné závojnatce zatím stačit. ahoj
23.10.07 11:59:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®

Osobně si myslím, že 50 l musí jedné závojnatce zatím stačit. ahoj

To sice jo, ale je to 30 (25) l ;-)
23.10.07 12:33:04 / 23.10.07 12:34:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgošice®
Filipsi...já vím...to byla rada :-P
V prezentaci ji píšou 100 litrů...(i když je to možná překlep) :)
23.10.07 12:38:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
Aha, tak to jo. Ja myslel zatim stacit to co ma.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 23:30:19 • 1.038 s