Chtěla jsem se zeptat, myslela jsem že mi tady někdo poradí jak mám založit akva...ne vyloženě založit, ale uspůsobit pro závojnatku,
kterou jsem dostala darem. Udělala jsem si prezentaci a abych ji dostala na svět, musela jsem dát foto...žádné ovšem nemám, tak jsem si ho
vymyslela a pomocí obrázků rostlin vytvořila imaginární foto...je to na něm vidět a neměla jsem v úmyslu to skrývat spíše naopak. V
deníku jsem vše napsala i to že uvítám rady jak závojnatce udělat akvárko hezké na pohled...velikost, rostliny a tak.
Výsledek? Nikdo si nic nepřečetl a všichni jen klikli na foto a do komentářů mi napsali, ať dám své. Ale vždyť jsem i do komentářů
napsala, že je to fotomontáž a foto dát nemůžu akva se bude zakládat. A tak se vás ptám všichni co navštěvujete web....prezentace je jen o
fotkách? Nebo se nad tím či oním akvárkem zamyslíte a přečtete si alespoň poslední záznam. Je mi jedno jak kdo akvárko hodnotí...já
chtěla poradit a pomoci s akvárkem......jsem zklamaná.
Bohužel je to tak, většina koukne jenom na pár fotek a zbytek je nezajímá. Aspoň si můžeš udělat úsudek o těch, kteří ti to už velmi
aktivně ohodnotili, ale prakticky neví ani co.
V jedný diskuzi na toto téma jsem přišla na to, že hodnoti se má jak z fotek tak z deníku. A deník je pak na 1. místě. Fotky až na druhém.
A teď se podle toho také řídím. Netvrdím, že rybám perfektně rozumím, ale když vydim snahu, tak proč majitele akvárka nepochválit?
Tvé akvárko jsem nehodnotil

, jen jsem se zeptal, zda to je fotomontáž. V deníku to nemáš napsané - je tam jen jakási zmínka, že
nemáš rostliny... Deník si čtu většinou jen u pěkných akva. Měla jsi radši založiz dotaz do diskuse než založit imaginární akva
22.10.07 22:04:30
RAP® Akva min 50litrů pro 1 závojnatku. Čím větší, tím lepší. Hrubší písek (štěrk) a dobrou filtraci. Z rostlin nevím. Jsou knihy o
studenovodních rybách. Po přečtení to můžeš zde konzultovat.
Ctu, kdyz se mi akva libi, nebo naopak hodne nelibi, proste kdyz citim potrebu k nemu neco rict, ctu vse. Nebud zklamana, vetsina asi necte, ale dost
jo. To mas jako vsude. Nejake rady si dostala, docela zasadni - ze je to male.
22.10.07 22:48:38
Nik® Z vlastní zkušenosti vím, že cokoliv v popisu si čte tak 5% lidí, kteří se ti dívají na prezentaci. Každý klikne na fotku a známkuje.
Obvykle ti co čtou i píší komentáře.
Je pravda, že ta fotka bije natolik do očí...jako fotomontáž, že by asi člověk měl zabrousit do deníku. Deník osobně čtu v případě,
že se mi akva nelíbí a hledám proč

nebo mě zajímá něco s časové posloupnosti akvária.
A rostliny? Anubiasy, pak třeba Hygrophila polysperma..to je rychlík, ale chtělo by to hodně rychle rostoucí rostlinky. Pokud ji ještě
nemusíš mít v akvárku tak ho rychle zařiď a nechej rostlinky zakořenit to taky udělá hodně....dobré by bylo na ně navázat kamínek nebo
matku (nejlépe nerez)...něco těžšího..pozor z čeho to je.
Osobně si myslím, že 50 l musí jedné závojnatce zatím stačit.
Osobně si myslím, že 50 l musí jedné závojnatce zatím stačit.
To sice jo, ale je to 30 (25) l
Aha, tak to jo. Ja myslel zatim stacit to co ma.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora