Fórum » Ostatní » Internetová stránka???
[1] 2 
20.10.07 17:07:54
Delfínek® – Internetová stránka???
Zdravím všechny přítomné.
Neznáte internetovou stránku,kde se může navrhnout akvarko??
Myslim jakoby nakreslit nebo tak něco.Aby jsem potom viděla jak to bude vypadat.

Tk jestli nějakou znate tak mi ji prosím napište.

Moc děkuju!!!

Patricie
a co třeba v programu Malování co má snad každý člověk v PC?
Za 4000 Kč ti udělám program nebo stránku s Java apletem

... jinak žádný podobný sofware není...
Vymodelovat ve 3D rostlinu, aby trochu dobře vypadala, nebude jednoduchý.
Tak to beru vsechny mistni programatory za slovo, dam 20000, ale at to k necemu vypada. 3D, stiny, realne rostliny, realna dna a kameny, koreny,
(samozrejme modelovatelne podle tech, co najdeme v potoce) ....
Jeste nekdo si troufa?
Simulaci přeměny emerzních listů na submerzní pokládám za samozřejmou ...

take jsem nad tim v zadani premyslel, + simulaci rustu, ale pak jsem si rekl, ze budu hodny, a spokojim se s tim, kdyz si pak konkretni rostliny
vymenim za vzrostlejsi.
Hmmmm zajimava nabidka

Filipsi, ale ta simulace růstu rostlin a řas v závislosti na intenzitě a spektru osvětlení, množství rozpuštěných organických a
anorganických látek, složení dna, teplotě...? By ubylo vášnivých diskusí typu zářivka vs výbojka, kolik kW na kubík vody, dávkování
PMDD?

20.10.07 20:20:45 / 20.10.07 20:22:36
filipsi® Norton: Tak v tom pripade se placnu pres kapsu a dam 50k. Rychle se mi to vrati.
Isamik: Nemyslim, jsem narocny zakaznik, a naklady na vyvoj neceho takoveho, i kdyz to bude delat parta nadsencu, odhaduju nejmene 10x vic.
(samozrejme se spoustou smajliku, nicmene to myslim vazne. Ale realne to neni :( )
Filipsi mozna ano, ale nadsencum to vadit nebude

. Uvidime treba se nekdo objevi.
Onďo, SERA The CD je "čajíček", žádný simulátor, grafika na úrovni Windows 3.11 ...
Oldkiwinko, je to reklamní "cédéčko" od firmy SERA, v angličtině, na kterém je mimo jiné atlas ryb a rostlin, jednoduchý plánovač
akvárka a prostinký "screensaver". Pokud máš o toto CD zájem, stačí zavolat do SERA CZ a oni Ti jej obratem pošlou. Ale není o co
stát...
Norton: děkuju za odpověĎ
Tak když tu všichni vydržíte 5 let, tak ze mě bude Ing. v oblasti programování, tvorby webu a designu, tak vám tu všem něco vytvořim jako
diplomku

. Ovšem musim ještě odmaturovat a dostat se na tu vejšku, takže to neni úplně 100%
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Ostatní • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora