39 • 74 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Tablety k přilepení na sklo 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 180x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

20.10.07 16:43:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBadulka1® – Tablety k přilepení na skolo
Ahoj,kdysi jsem to používala a teď to nemohu sehnat (v našem zverimexu se není so divit :( )
Nevíte někdo která značka je vyrábí ? Děkuji
20.10.07 16:56:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek;-) (413517692493) – tablety
Tak já mám například od Dajany pet ;-)
20.10.07 16:56:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzaciatocnik (413937674251)
ja mam neake tablety ale nwm co pod tym myslis kto ich vyraba:-Dprvy krat som sa pozrel na ich obal ale pise tam tablets -pet dajana professional
20.10.07 17:18:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCriple Fishx®
Já používám tablety novofect od JBL z hornbachu
20.10.07 18:45:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLorsson®
Sera O-Nip. dobre drzi na skle a rybam chutna ;-)
20.10.07 19:16:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomas (105376965691) – Tablety k přilepení na sklo
Dajana Tablets Adhezive, JBL NovoTab, JBL NovoFect, JBL Tabis, Sera O-nip, Sera Spirulina 20%, Tropical SuperTabin A, Tropical VegeTabin A, Tropical ColorTabin, Tropical SpiruTabin......
20.10.07 20:48:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBadulka1®
Děkuju mnohokrát potlesk Evidentně budu muset zaúkolovat nějaký E-schop (i když to jejich poštovné je děsné) sad
25.01.08 09:22:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAndrea (438693368273)
NEJ JE DAJANA PET...MŮŽEŠ SE I MRKNOUT NA JEJICH VÝROBKY NA www.dajanapet.cz TAM NAMIŘ NA PRODUKTY A OBJEVÍ SE TI TAKOVÁ TABULKA TAK V TÉ TABULCE CLICKNI NA SLADKOVODNÍ A JSEŠ TAM PAK SI STAČÍ JEN NAJÍT VLEVO KOLONKU TABLETY A MÁŠ TAM I DÁVKOVÁNÍ. X-)
25.01.08 09:39:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
No, já jsem zase na Dajanu Pet zanevřela. Sice levné tabletky, ale často se stává, že se tím zaneřádí akva a začne hnít voda, takže bacha. Když to pujde, kupuj raději něco dražšího-vyplatí se to pro začátečníky... Já mám jednu plnou velkou misku těch na sklo a nevím co s nima. Maximálně jednou za čas si vezmu čtvrtku a hodím to na dno kde to spacifikuje ancistrus.
25.01.08 09:49:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarsz® – Re: Voloďka
Jojo, sviní to příšerně. Pro samé krmení pak není moc vidět rybky. Raději to taky půlím hážu na dno.
25.01.08 10:16:19 / 25.01.08 10:16:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkuschall® – Re: marsz
Já to dokonce čtvrtím ;-) a taktéž pouštím jen na dno "vysavačům"
25.01.08 23:14:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDanila®
Nalepit se dají i Hikari, jsou drahý, ale nekalí vodu vůbec a jsou vynikající. palec Dajana tablety jsou šílený - hroznej kal,přesně jak píše Voloďka, ty už mi nesměj domů, stejně tak i Sera viformo.Dobré tablety jsou i SAK, vodu kalí jen málo.Chce to vyzkoušet.
26.01.08 10:20:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
Není nad vločky... I horší kvality, každý asi ví, že rybky se tím stejnou měrou nasytí i když pro zdraví (nějaké vitaminy, proteiny) tím asi moc nepomůže, ale člověk může nasypat tolik kolik toho ihned snědí a akva zůstane čisté. Tabletky bych proto kupovala jen ty dražší které neudělaj nepořádek. Bohužel kupovat misku tablet za 150Kč a výš se mi opravdu nechce. Je to ale dobrý mít když se jede pryč a o akva se stará někdo kdo by rybky přežral. Tak se pak řekne ať tam dá jednu tabletu na den a je vyřízeno. Zatím ale mám ještě pár misek kde udělám dávky a pak to jen 6letý Pepíček hodí do akva a je vystaráno ;-)
27.01.08 17:24:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkuriertomas®
ja pouzivam vsetko krmivo od SERA...az na vlocky ktore som dostal ako darcek pri objednavke od p.Rataja :-D
15.02.08 13:58:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPloutev®
Koupila jsem svým miláčkům sušené nitěnky v kostičkách - prý pro nalepení na sklo. Malepit se však nepodařilo ani jednou. Nalepené na místě by snad držely jen Herkulesem a to jen po zachnutí. :-D
Rybám nítěnky velmi chutnají, předpokládám taktéž, že si takto do nádrží nezavleču nějaký problém, nečistotu a pod. Jen to přilepení se jaksi nekoná a rybky žerou :-P svoji pochoutku tam, kam ji odnese proud či jejich čenichy. Neníto však podívaná pro mně a to mi šlo také. Jaké máte zkušenosti či rady?
15.02.08 15:21:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekquick®
Ze skušenosti ,když se mi přežral rájovec tabletama,dávám jen půlku nebo čtvrtku,tablety mám od dajana pet a vodu mi nekalí......... :)
15.02.08 16:49:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvari (438693317471)
No ty tablety od Dajany(Tablets 42,-Kč) velmi opatrně, taky dávám raději třetinu, rychle se rozpouští a dělají nepořádek ve dně, když je ryby nestihnou sežrat, ale jinak jsou myslím že dostačující, jinak ještě používám TetraWaferMix za 100,-Kč a ty drží pěkně pohromadě a rybky si jen odlupují :-)
09.05.08 16:07:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkubatka®
Já mám tablety Sera viformo neba tak nějak se to jmenuje a sem s nima na výsost spokojená krásně se přilepěj na sklo a drží a rybky žerou a žerou a žerou :)
10.05.08 01:01:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSprachys® – Re: kubatka
a se*ou a se*ou a se*ou smich mam taky dajanu a s vodou nemam problem palec
10.05.08 10:25:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
Andrea napsal: NEJ JE DAJANA PET... ... no Dajana pet nic moc...., takové levnější výrobky co si "hrajou" na značkový krmení tone
10.05.08 13:39:22 / 10.05.08 13:39:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNIKO® – Re: chicko
Hodně odvážné tvrzení. Pán bude znalec. :)
Víte něco o technologii výroby, kterou tato firma používá?
10.05.08 16:48:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Vyzkoušel jsem poměrně dost druhů nalepovacích tablet a musím konstatovat, že mi z toho nejlépe vychází jen sera O-nip. Předčasně se nerozpadají a rybám chutnají. A jak se tu dohadujete o Dajaně, tak tam mi vadí hlavně to, že nalepovací tablety se rozpadají už po několika vteřinách, což by podle mě být nemělo.
10.05.08 18:12:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko® – Re: NIKO
O technologii nevím nic jen to vypadá, že to nebude zrovna kvalitní technologie. tablety jsem zkusil jen jednou a to mne stačilo :-O , pak jsem s nima krmil jen v jezirku hmm
10.05.08 18:22:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Mám pocit, že v tomhle případě nejde ani tak o technologii, jako spíš o vstupní suroviny ze kterých se tablety vyrábí. Sera používá FD komponenty, kde je kvalita zaručená. Ovšem s kvalitou roste i cena. Tím netvrdím, že Dajana dělá nekvalitní výrobky. Jen mám pocit, že jsou ve vodě méně stabilní. Což je problém všech levnějších krmiv. To se ovšem netýká lyofilizovaných krmiv.
10.05.08 18:46:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko® – Re: fantasta
Plný souhlas, osobně preferuji také tabletky od Sery. přijde mne, že i rybám chutnají více a akvárium tolik nezakalí(jsou to O-nipky) ;-)

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 20:00:12 • 0.836 s