6 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Pijavice 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 176x
18.11.06 21:10:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfred (-12-11-10-9) – Pijavice
caues,dneska jsem si donesl do akva takové malé plovoucí rostliny(z rybníku) a mezi nimi byly i pijavice stalo by se neco kdybych je pustil do akvárka???radši jsem je tam nedával ale libi se mi tak prosim poradte ahoj
18.11.06 21:18:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule (-12-11-10-9) – bleeeeeeeee :-)
frede, to be se libej? fuuuuuuuuuuuj smich
ja mela nedavno v akva 1. nova rostlinka byla ze zverace, tak nevim z ceho...nicmene byla pekne hnusna! rozzureny
davala sem tady na foru taky dotaz, tak si ho kdyztak vyhledej...nekdo psal, ze jeho rybky by to snedli, ale nevim uz, jaky mel...moje ryby by to asi nejedli, takze byla odlovena a k smrti umucena smich X-)
19.11.06 19:13:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekj_j® – pijavice
to je zajímavej nápad pijavice v akvárku...můj rak by si s ní určitě poradil smich
19.11.06 19:45:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLordP® – pijavice
jenom aby to nebyla chobotnatka rybi
19.11.06 20:00:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – pijavice
Tak pijavice jako takové bych se nebál,ale těch rostlin z rybníku ano.Jednak se do běžného domácího aqa nehodí a bát se že jsem si tím navlekl nějakou nemoc,tak to bych asi neskousnul.Zrovna tak pijavice.kdoví co v sobě nosí,když se živí vysáváním mrtvejch ryb v rybníce.Ale jinak jsou to potvory zajímavé a docela vynalézavé. rozzureny

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 00:55:20 • 1.133 s