62 • 144 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Problémy s rostlinami » Rada ohleďně rostlinek 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 53x
18.10.07 15:07:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLeela (85.***.234.251) – Rada ohleďně rostlinek
Dobrý den, dnes mi přišli rostlinky z agua-daho. Omylem jsem objednala 3 košíčky Acorus pusillus. Potřebuju poradit jak tuto terarijní rostlinku udržet při životě. A ještě Rotala wallichii mi přišla bez kořenů, prostě tam byly jenom asi 3-4 cm stonky bez kořínků, její vrcholky jsou trochu zahnuté, nechci o ně přijít. Tak co si myslíte? Děkuji moc za každou radu. Leela
18.10.07 15:11:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Rotala je stonkovka a jako taková používá kořínky prakticky pouze na uchycení se v substrátu, bez kořínků se prodává běžně. Ničeho se neboj a klidně ji zasaď, vytvoří si kořínky sama. S Accorusem zkušenosti nemám, ale pokud ho v akváriu chceš mít, tak ho tam zasaď, běžně tam dokáže vydržet dlouhé měsíce bez újmy.
18.10.07 15:39:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLeela (85.***.234.251)
No právě, že já bych ho chtěla zkusit pěstovat na suchu, jako terarijní. Nechci totiž aby pošel, dala jsem za něj 60korun. Ale nevím jak. Jinak děkuji za radu potlesk .
18.10.07 16:23:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
Nejlip treba v kouli, hodne vlhka, nebo si udelat takove rostlinne miniterarko.
18.10.07 17:00:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLeela (85.***.234.251)
Tak jsem ho nakonec zasadila do akvárka. Na akva.sk jsem četla diskuzi že někomu roste pěkně i v akvária, tak uvidím...Risk je zisk ;-). A ještě jednou děkuji všem. Jste skvělí palec potlesk X-) . Leela
Podobná témata
čevenání zelených rostlinek, Doplnovacka ohledne Spironucleuse...., Dotaz ohledně složení dna.-Pomoc, Hnití dříve prosperujících rostlinek, Jake mate skusenosti ze sazenim rostlinek (Lilaeopsis N.Z.), jemné chĺpky na rastlinkách-rada, kolik rostlinek, Kolik rostlinek a jaké?!?, Mnozeni rostlinek, Nahrada za rastliny, objednání rostlinek, ohledně žabiček, ohlodávání rostlinek, Otázky ohledně potěru betty, prakticky dotaz ohledne cisteni filtru (molitan+cerpadlo), Rada, rada , rada, Rada ohledně neonek, rada s cichlidama, Rada: Kruhová zářivka, rychla rada pleas, Stradajici Vallisneria (hnědnutí listů)., Svetlo - rada, štítky u rostlinek, tření čichavcu, rada, Vhodnost výběru rostlinek do nového aqa, Vybraná směs rostlinek - kolekce

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:28:05 za 2.488 s