63 • 139 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » pavi ocko, bud nemocne nebo ____ 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 61x
17.10.07 13:27:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOM® – pavi ocko, bud nemocne nebo ____
prosiiiiiim nevite co je s mym pavim ockem?porat tak divne plave a chvylkama se otoci na bok a nebo lehne ke dnu a nehybe se. prosiiiiim nepiste neco!!! sad
17.10.07 13:45:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigboban® – Konec
Mám dojem že rybu už nic nezachrání. :-(
V tuto chvíli už bych zkusil jediné - vzít vodu z původního akva, dát jí někam do menšího akvárka a tam dát rybu aby měla klid.
18.10.07 06:39:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
Tak to bych už sháněl malinkou rakvičku. sad
26.10.07 19:52:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMetz® – Mečovka
dobry den to same se mi deje s moji mečovkou obraci se tak divne leha si na bok na dno atd.všiml jsem si, že ma takovou krvavou tečku u řitní ploutve neni to tím?je jí vubec pomoci?
26.10.07 21:30:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMetz®
prosiiiiiiiiiiiiiiiim nechci aby mi pošla pleaseeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
27.10.07 18:39:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMyrda®
buď plynový měchýř nebo stáří.....a nebo nejsou náhodou vyhublé?
Podobná témata
20 l akva, Ako cistite svoje akva, Co je to za rybku?, Cryptocoryne wendti var. Tropica (aleopatie), fluval 205 , jaké ryby do akva?, jako malawi, opakovaně mizející neonky, Pomoc rychle prosím, Prosím pomoc-Trichodina a FMC, Pterophyllum scallare koi - bílé puchýřky na hlavě, Sebevražedný Ancistrus:-)), Sera CO2-Start , vata, velké akva, Vladimír Hulman - akvaristika (ČRo Hradec Králové), ! Nemocná rybka !, ???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, ??ALOE-GEL??, ...drapatecka..., ...kvety rastlín, ...parmicka duhova, ...pekná rybka..., ...živá potrava, ..nezmar? co teraz?, "Altum" skaláry, "Dírkované" rostliny, "FAQ" osvtlení a světelné zdroje - link, "flíčky"-nemoc?, "instalace" tapety za akvárium, "líbání" parmiček čtyřpruhých, "nové" akvarium, "P"osádka noveho akva., "Smíšené Řečiště", "šneci" v novom akva, "umelý" koreň, "vonící" voda, "Vyčáplé" rostliny - proč?, "výroba paludária", "zdědila" jsem akvárko, 1,2 Betta splendens + 10 Boraras maculatus, 1. pomoc při napadení ryby hlísticemi, 1.třída, 1/3 akva vo vzduchu, 112 Aquael pozadí, 112 pro parmičku "nálehávé", 112l 32 ryb, 112l a co k tomu, 112l malawi, 120L pokus o africky biotop

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:31:16 za 3.45 s