22 • 71 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » chov pavích oček??? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 117x
02.01.07 10:57:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatkus® – chov pavích oček???
mám pár otázek ohledně rozmnožování pavích oček:
1)jak poznám, že je ryba těhotná a ne jen dobře živená(velké břicho)?
2)kolik dnů je živorodka těhotná???
3)mám nějakou šanci že mi mladý přežijou v mém akva (nemám žádnou porodničku ani nic takového, snad jen lahev od okurek)?
diky za odpověďi. :-)
02.01.07 11:22:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSimča (212.***.160.106) – odpovědi
Že je těhotná poznáš tak, že bude mít takovej černej flek u řitního otvoru. Tn flek je nejdřív takovej červenej a před porodem ztmavne. (Z vlastní zkušenosti, nikde jsem to nečetla hmm ) Mně třeba mladý přežili. Nejdřív sem se bála, že je budou žrát, ale vzhledem k tomu, že mam jen paví očka tak se ňák prostě nežerou, nebo jich přežije dycky tak osm z jednoho vrhu. Ale pokud máš nějaký rybky co by je sežrali tak vem třeba pet lahev, udělej do ní fakt miniaturní dirky a připevni ji nějak dovnitř do akva tak, aby z ní malý nemohli vylézt a aby zase ty velký nemohli dovnitř a dávej jim tam k jídlu mini kousíčky vločkovýho krmiva, nebo toho čim krmíš ostatní. ano
02.01.07 11:23:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSimča (212.***.160.106) – ještě k tý délce těhotenství
Sou těhotný tak tři tejdny...
03.01.07 13:02:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatkus® – flek
no, jedna moje samička má docela tmavej flek trochu vzadu na břiše.Ale malilinkej flíček maj i jedna mladší a malá(nedospělá, asi já nevim jsou ji 2-4 měsíce?). coze
ryby krmim dvakrát deně vločkama dajanapet a tabletku hikari nebo granulky hikari a mražený patentky. ;-)
27.01.08 17:57:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekStanki®
mlady samec dokaze nabuchat aj mladu samicu :P a gupky su dospele (teda dostatocne stare an rozmnozovanie) v 1 a pol mesiaci ich zivota ...
27.01.08 18:22:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekathaya (62.***.125.19) – Re: katkus
katkus ci je rybka tehotna spoznas podla malych ciernych bodiek v bruchu, ak mas v akva rastliny dekoraciu a ... tak je sanca ze preziju, ale gupky ti potom vyrastu a budu sa mnozit dalej az budes mat armadu. a gupky sa velmi tazko predavaju.
Podobná témata
25l moly a plata a vzduchování, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Akvárko, mechová koule a řasy, ancistrus podivne chovani, Artemia Odchov do velikosti 3-5mm, atman AT-201 a pridavne vzduchovani, Ceratopteris thalictroides-Rohatec žluťuchový, Corydoras eques a podivné chování, corydoras- chování ?, Čichavec a vzduchováni, čtverzubec-divné chování, Dali by se chovat terčovci v mé vodě?, Díra v tlamičce Parmička Mechová, Divné Chování Čichavce Modrého, divné chování dania pruhovaného, Divné chování gupky, Divné chování mečovky, divné chování pancéřníčků, divné chování ryb, Divné chování skaláry, Divné chování závojnatky, Dospívání Pavích oček, filtr a vzduchování, Filtr Fluval 2 +vzduchovací motorek, filtr x vzduchování, Filtrace a vzduchování, Filtrace do 20 l akvária? + případně vzduchovací motorek jaký vybrat?, Hledá se likvidátor pavích oček...., Chov a rozmnožování tlamovců, Chov ancistrusů, chov čichavce zakrslého, Chov drobných korýšů., Chov Farlowella acus, chov gubiek, chov neonek, Chov nítěnek, Chov pirani, Chov přísavek thajských, Chov šneků, Chováme sladkovodní raky, chování krunýřovců, Chování samce čichavce zakrslého k samici , chování skalár, chovaní živého krmení doma, Chovanie sa tehotnej mecovky, chovatel bojovnic na svitavsku, Chovatel poblíž Liberce nebo Čeké Lípy, Chovatel terčovců v severních čechách....??, Chovatel tlamek Praha - okolí

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 09:06:42 za 1.177 s