[1] 2 
08.10.07 09:17:44
calibos® – Jake osvetleni na 270 l akva
což o to, mohlo, ale dvakrát.
tak to si mně moc nepotěšil .... ale co se da delat ....
2x30W je málo. Na tie litre a hĺbku,tak ako píšu :Aspoň dva krát. Veď to by bolo iba 0,22 W na liter. A treba aspoň 0,4 W/l ale záleží čo
tam bude. Rastliny,.....
Mám zhruba takové rozměry a mám tam svítilnu HAGEN a 2x40w zářivky. AquaGlo a SunGlo
a nevis jak maj bejt ty zarivky do tohoto meho svetla dlouho??? jeste ho nemam koupene chtel bych ty zarivky objednat prijednom a nevim rozmery a tak
U toho světla je to určitě napsané. Najdi ho na netu a uvidíš. Já taky objednával kryt i zářivky najednou. Měl jsem tam napsané, 105cm,
104,7cm, 107cm. No a vyber si. Na zářivce je napsáno 104,7 a jde tam dost ztuha. Najdi si světlo na netu a tam bude rozměr. Mám jedno světlo
Atman a tam je to štelovatelné od 45 do 60-ti cm.
24.11.07 14:39:35
Norton® – Re: calibos
dikas moc vsem za rady ... napsal jsem e-mail na ten shop jestli by mne mohli rici presnou delku co se do toho svetla dava... tak uvidime a pristi
tyden se objednava nestak ...
Celé svétidlo nic moc. Ale 120W zase být nemusí, já svítím polovičním výkonem do podobné nádrže a taky to stačí.
24.11.07 16:02:47
Horác® – Re: Malapa
Myslím, že je to taky o rybách. Jsou takové, které třeba světlo nemusí vůbec, nebo jen velmi málo, ale někteří chtějí někdy i vidět
co mají v akvárku. Divný co?
Tak to není zrovna dobrý příklad. Naopak v přesvíceném akváriu vypadá spousta ryb bezbarvě, teprve v lehce zastíněné nádrži vynikne
jejich zbarvení. Samozřejmě skalár, červená mečovka a podobně, bude barevná všude.
24.11.07 17:25:18
Hony®
já svítím 72W a mám tam čistého objemu 250L
Já svítím do 200l 59W, na nátlak zdejšíh uživatelů jsem vyměnil jednu 8W kompaktní zářivku co dosluhovala za 15Watovou.
24.11.07 17:41:47
Hony® ja si chci dělat kryt na jedno akva a asi tam dám 4 klasický kuchynský zařivky...nebo jenom ty montážní ale něbo draheho se mi kupovat
nechce
24.11.07 17:45:33
Horác® – Re: Hony
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora