33 • 74 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » nemocná závojnatka :-( 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 179x
06.10.07 16:15:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbani (1048621467241) – nemocná závojnatka :-(
Ahoj, moc Vás prosím o radu. Mám dvě závojnatky a jedná má asi plíseň. už nemá skoro žádný ocásek. Léčím jí už od prvních příznaků, ale je to stále horší, leží už jen u dna :-(
06.10.07 17:22:36 / 06.10.07 17:23:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpetrys®
musíš toho napsat víc-vybavení akvária, teplota vody, jak vélké je akva, čím léčíš,...na tu plíseň zkus přidat trochu soli-1polévk.lžíce na 30l vody a pokud krmíš jen sušeným, zkus jim dát např. mraž.patetnky, ale napřed je proced vodou ať jim je neházíš zmrzlý, když to zbaští, bude mít víc síly na uzdravení
25.10.07 12:43:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠtěpánka (953325581145) – Třecí vyrážka u závojnatek?
Ahojky, doufám, že jsem někam nevpadla, ale jak jsem si přečetla mělo by se toto téma týkat závojnatek. Mám takový problém, moje závojnatka, kterou mám už 4 roky má už asi 4 dny, na boku a části zadní ploutvičky a take malinko na skřelích takový šedostříbrný povlak... nevím, co by to mohlo být, nejsem velký odborník, myslím si, že by to mohla být třecí vyrážka, ale vážne nevím, asi před měsícem jsem koupila své merlince kamaráda, ale nevím, jestli spolu mohli něco mít :) Předtím měla rybička také kamaráda a to temer cele dva roky a to nic takoveho nemela a ani mlade nemela, obe rybky mam v 30 litrovém akváriu, maji tam asi tri rostlinky, nevim bohuzel z hlavy názvy, take jsem asi pred mesícem změnila krmivo, aby mi merlinka neožírala květiny, ale bohužel si také nevzpomenu, jak se jmenuje, snad jen, že jsou to takové zelené placičky, prosím poraďte mi někdo, nechci, aby mi umřela...
26.10.07 06:27:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – Štěpánko
Popis třecí vyrážky jsem psala sem : http://rybicky.net/forum/4499#reakce57358
To co popisuješ ty vypadá spíš na plíseň.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 21:01:11 • 0.888 s