[1] 2 
03.10.07 20:53:52
Gabi® – Drápatečka a společenské
Ahoj, hodí se drápatečka do společenského akva? Konkrétně k betám, rasborám klínoskvrnným a ancíkovi?
03.10.07 22:08:14
Eva_R® – drápatečka
Myslím, že se drápatečka hodí do každého akvárka

Ona si rybek nevšímá, bojovnicím prý snad žabky taky nevadí... rasbory teda
neznám, jaké jsou.... a soužití drápateček s ancistrusem mám vyzkoušené, to je bez problémů

Žijou si docela nenápadně na dně,
jen občas se vyplavou nadýchnout.
Ahoj..... ja mam drapatecky jen par dni, ale mam je presne v tve kombinaci rasborky + ancici. Zabky jsou fajn nikoho si nevsimaji obcas vyplavou na
vylet po akvarku, ale hlavne se drzi u filtru. Krmin je kazdy druhy den patentkama a hazim jim to prave k filtru. Ahoj Gomez
03.10.07 22:23:40
Gabi® Díky

Rasborkám nebudou vadit určitě, těm nevadí nikdo, když na ně neútočí. Spíš jde o ty bety, konkrétně o beťáka, ten vcelku
zlobí, ale myslím, že když má samičky a v akva je hodně úkrytů, neměl by si jí nějak hodně všímat. Může být v 44L akva? Potřebuje
nějaké speciální krmení nebo si dá to, co rybky (patentky, cyclop, granule, vločky, okurka, salát)? Nevadí, že nemám kryt? Teplotu mám 26
stupňů... Když ji přinesu, potřebuje nějakou speciální aklimatizaci nebo jen normální jako rybky?
03.10.07 22:24:14
Gabi® A ještě, může být jen jedna?
03.10.07 22:49:58
Eva_R® – Gabi®
Ve 44l by mohly být tak tři drápatečky. Může být i sama, i když ty naše dost často odpočívají spolu, natlačené na sebe za topítkem
nebo filtrem, připadá mi, že jsou rády spolu.... Teplota 26 stupňů vyhovuje, krmení taky, akorát salát a okurku jíst nebudou, z patentek a
cyklopu budou nadšené. Kryt - máš hladinu až po okraj?, to by pak asi mohly vylézt, nevím, nemám s tím zkušenosti. Já kryt mám, a radši
nechávám hladinu tak 4cm pod okrajem, pro jistotu... Aklimatizaci nepotřebují, já je po přinesení domů nechala jeden den v menší nádobě,
sledovala jsem, jestli se chovají normálně a nakrmila jsem je. Pak jsem je hned pustila do akvárka.
Přimlouvala bych se za dvě

Teď jsem koukala na tvé akvárko, tam se jim bude určitě líbit

Zrovna dneska jsem je viděla ve
zverimexu v Roudnici n.L.
Mohli by být v mém akvarium? díky
19.03.08 21:26:24 / 19.03.08 21:26:55
Eva_R® – Re: DonJuanKarlos
Máš nádherný akvárko

Tam by jich mohlo být celé hejno

Akorát nevím co ti trnovci, jestli by ty žabky nelovili...
Když trnovce dobře krmím tak jsou docela hodní. Drápatečky se mi začeli strašně líbit

zítra se budu podívat do zverimexu

dík za odpověď
Mám stejný dotaz jako DonJuanKarlos, akorát že na své akva
19.03.08 21:58:49
Eva_R® – Re: Jiřka
Jasně

Drápatečky můžou být podle mě v každém akvárku, kde nejsou nějací větší dravci... Rybky neloví, maximálně se jim
někdy povede chytit drobný potěr, ale to málokdy, nejsou zrovna moc dobří lovci
Právě jsem jsem si domů přines 3 asi centimetrové drápatečky, když budou prospívat dokoupím další. Zatím je dám do karantény a až
odrosou dám je do společenského
Vidím, že na internetu o nich není dostatek informací, měl by někdo zájem se mnou udělat fórum o drápatečkách? O technickou stránku bych
se postaral

tady je foto

:
21.03.08 12:27:13
Eva_R® – Re: DonJuanKarlos- Fórum
Jak by to mělo vypadat?
tak co?
aj ja mam drápatečky

a chcem sa spytat ci nejako vzliekaju kozo alebo nieco podobneho pretoze z tej mojej daco lezie

ale inac s tym
forom suhlasim preco nie ??
23.03.08 22:11:45
Eva_R® – Re: Buro8624

Ano, drápatečky i drápatky svlékají čas od času kůži, ta je jako pavučinka a většinou jí hned sežerou, takže je docela vzácné je při
svlékání přistihnout

Tady je fotka svlékající se drapatečky.
23.03.08 22:14:37
Eva_R® – Re: Buro8624

A tady je svlečená kůže
Podívejte se

sem prostě rychlík. Registroval jsem doménu a naistaloval PHPBB2, výsledek je zde:
http://www.akva.tym.cz/
Je to ještě provizorní, udělám nahoře logo a další drobnosti. Ještě se pls neregistrujte potřebuje to dodělat. Pište jak se Vám to
(ne)líbí.
Rozhodně nebudu nic kopírovat z rybicky.net!!!
23.03.08 22:20:12
Eva_R® – Re: DonJuanKarlos
Vypadá to pěkně
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora