40 • 75 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Žáby, Mloci » Drápatečka a společenské 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 218x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

03.10.07 20:53:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi® – Drápatečka a společenské
Ahoj, hodí se drápatečka do společenského akva? Konkrétně k betám, rasborám klínoskvrnným a ancíkovi?
03.10.07 22:08:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – drápatečka
Myslím, že se drápatečka hodí do každého akvárka :) Ona si rybek nevšímá, bojovnicím prý snad žabky taky nevadí... rasbory teda neznám, jaké jsou.... a soužití drápateček s ancistrusem mám vyzkoušené, to je bez problémů palec Žijou si docela nenápadně na dně, jen občas se vyplavou nadýchnout.
03.10.07 22:18:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgomez (1053769680-7)
Ahoj..... ja mam drapatecky jen par dni, ale mam je presne v tve kombinaci rasborky + ancici. Zabky jsou fajn nikoho si nevsimaji obcas vyplavou na vylet po akvarku, ale hlavne se drzi u filtru. Krmin je kazdy druhy den patentkama a hazim jim to prave k filtru. Ahoj Gomez
03.10.07 22:23:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi®
Díky :-) Rasborkám nebudou vadit určitě, těm nevadí nikdo, když na ně neútočí. Spíš jde o ty bety, konkrétně o beťáka, ten vcelku zlobí, ale myslím, že když má samičky a v akva je hodně úkrytů, neměl by si jí nějak hodně všímat. Může být v 44L akva? Potřebuje nějaké speciální krmení nebo si dá to, co rybky (patentky, cyclop, granule, vločky, okurka, salát)? Nevadí, že nemám kryt? Teplotu mám 26 stupňů... Když ji přinesu, potřebuje nějakou speciální aklimatizaci nebo jen normální jako rybky?
03.10.07 22:24:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi®
A ještě, může být jen jedna?
03.10.07 22:49:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Gabi®
Ve 44l by mohly být tak tři drápatečky. Může být i sama, i když ty naše dost často odpočívají spolu, natlačené na sebe za topítkem nebo filtrem, připadá mi, že jsou rády spolu.... Teplota 26 stupňů vyhovuje, krmení taky, akorát salát a okurku jíst nebudou, z patentek a cyklopu budou nadšené. Kryt - máš hladinu až po okraj?, to by pak asi mohly vylézt, nevím, nemám s tím zkušenosti. Já kryt mám, a radši nechávám hladinu tak 4cm pod okrajem, pro jistotu... Aklimatizaci nepotřebují, já je po přinesení domů nechala jeden den v menší nádobě, sledovala jsem, jestli se chovají normálně a nakrmila jsem je. Pak jsem je hned pustila do akvárka.
03.10.07 22:56:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi®
Já se právě bojím, abych tam neměla přerybníno... Hladinu mám asi 3 cm pod okraj... No uvidím, zatím je beztak nemají. Ale líbí se mi moc hop
03.10.07 23:03:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Přimlouvala bych se za dvě :-) Teď jsem koukala na tvé akvárko, tam se jim bude určitě líbit palec Zrovna dneska jsem je viděla ve zverimexu v Roudnici n.L.
04.10.07 08:16:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi®
Já bydlím v Mostě :-( Oni je tady vždycky mívali, ale teď už dlouho ne :-( No počkám si a budu se těšit :-)
19.03.08 21:13:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Mohli by být v mém akvarium? díky ahoj
19.03.08 21:26:24 / 19.03.08 21:26:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: DonJuanKarlos
Máš nádherný akvárko potlesk Tam by jich mohlo být celé hejno ano Akorát nevím co ti trnovci, jestli by ty žabky nelovili...
19.03.08 21:33:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Eva_R
Když trnovce dobře krmím tak jsou docela hodní. Drápatečky se mi začeli strašně líbit potlesk zítra se budu podívat do zverimexu palec dík za odpověď
19.03.08 21:45:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJiřka®
Mám stejný dotaz jako DonJuanKarlos, akorát že na své akva :-)
19.03.08 21:58:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: Jiřka
Jasně palec Drápatečky můžou být podle mě v každém akvárku, kde nejsou nějací větší dravci... Rybky neloví, maximálně se jim někdy povede chytit drobný potěr, ale to málokdy, nejsou zrovna moc dobří lovci :-D
20.03.08 15:40:42 / 20.03.08 17:27:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Eva_R
Právě jsem jsem si domů přines 3 asi centimetrové drápatečky, když budou prospívat dokoupím další. Zatím je dám do karantény a až odrosou dám je do společenského palec
Vidím, že na internetu o nich není dostatek informací, měl by někdo zájem se mnou udělat fórum o drápatečkách? O technickou stránku bych se postaral palec
20.03.08 20:06:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Fotka k příspěvku tady je foto :-) :

21.03.08 12:27:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: DonJuanKarlos- Fórum
Jak by to mělo vypadat?
21.03.08 13:00:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
třeba takhle: http://www.phpbb.cz/index.php
Samozdřejmě jiný desing a obsah palec ahoj
23.03.08 21:13:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
tak co? :-D
23.03.08 21:26:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBuro8624®
aj ja mam drápatečky X-) :) a chcem sa spytat ci nejako vzliekaju kozo alebo nieco podobneho pretoze z tej mojej daco lezie :-O ale inac s tym forom suhlasim preco nie ?? potlesk
23.03.08 21:32:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Buro8624 napsal: aj ja mam drápatečky X-) :) a chcem sa spytat ci nejako vzliekaju kozo alebo nieco podobneho pretoze z tej mojej daco lezie :-O
tady na rybicky.net jsem něco podobného četl, takže asi jo :-D
Buro8624 napsal:ale inac s tym forom suhlasim preco nie ?? potlesk
Tak až se ještě někdo ozve, začnu dělat na stránce potlesk jinak moje icq: 304-207-538
23.03.08 22:11:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: Buro8624
Fotka k příspěvku Ano, drápatečky i drápatky svlékají čas od času kůži, ta je jako pavučinka a většinou jí hned sežerou, takže je docela vzácné je při svlékání přistihnout palec Tady je fotka svlékající se drapatečky.

23.03.08 22:14:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: Buro8624
Fotka k příspěvku A tady je svlečená kůže :-)

23.03.08 22:16:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Podívejte se :-D sem prostě rychlík. Registroval jsem doménu a naistaloval PHPBB2, výsledek je zde: http://www.akva.tym.cz/
Je to ještě provizorní, udělám nahoře logo a další drobnosti. Ještě se pls neregistrujte potřebuje to dodělat. Pište jak se Vám to (ne)líbí.
Rozhodně nebudu nic kopírovat z rybicky.net!!! X-)
23.03.08 22:20:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R® – Re: DonJuanKarlos
Vypadá to pěkně potlesk

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 20:39:32 • 1.745 s