35 • 84 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » kdo z Brna chce objednat rostlinky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 109x
24.09.07 21:02:22 / 24.09.07 21:03:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekufinka® – kdo z Brna chce objednat rostlinky
Pani zakladatelka pestirny Jaromer, ve ktere jsem mela par dni v planu objednat rostlinky, pani Helena Rindova, nas opustila, jak jsem se dnes dozvedela. Soucitim s rodinou a nevim, co vic napsat...Musi to byt rana a myslim na rodinu, at je pokud mozno vse casem zase dobre.
Bohuzel jsem pani neznala...
Je mi to trochu hloupe, ale co uz- Rostlinky mam sepsane, laka mne, ze maji mit submerzy - kdo z Brna se chce pridat k objednavce a je ochoten si pak rostliny vyzvednout v Lisni ci meste ci Cernych polich, at napise srozumitelne na marti.cizkova@centrum.cz. Od zacatku rijna by mely byt mozne objednavky.
24.09.07 21:02:49 / 25.09.07 18:04:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekufinka®
x

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Obchody Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 19:24:23 • 3.874 s