11 • 24 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Paví očka neustále tlamičkamy na hladině 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 69x
19.09.07 15:09:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhonza9® – Paví očka neustále tlamičkamy na hladině
prosím o radu jestli je toto normální:3 paví očka jsou neustále tlamičkamy na hladině :-O , mám je týden a začlo to v pondělí :-O .Nejdříve jedno paví očko a druhé tam bylo jen někdy a včera večer třetí :-( ,mám je se 7 neonkami a neonky jsou v klidu, prosím poradte co to je.Předem děkuji.
19.09.07 15:51:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgošice®
Možná málo kyslíku? v prezentaci máš filtr se vzduchováním....vzduchuješ? Pokud to bude skutečně nedostatkem kyslíku, tak to chce rostlinky. Ty Ti budou produkovat kyslík a vůbec Ti v akvárku zajistí pohodu. Jinak osobně s gupkami skušenost nemám. ahoj
19.09.07 15:59:12 / 19.09.07 16:00:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhonza9®
trochu jsem zvíšil vzduchování :-) snad to bude dobré :-) jinak vzduchuji každý den
19.09.07 16:01:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgošice®
Jak říkám, zkušenosti s gupkami nemám, tak si počkej co Ti odpoví Ti se zkušenější :-)
19.09.07 16:05:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekathaya (62.***.125.19)
nemas tam moc ryb?
19.09.07 16:10:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
Jak dlouho to akvarko jelo, nez jsi tam dal ryby? Jak dlouho jede celkem? Menis pravidelne cast vody?
19.09.07 16:12:52 / 19.09.07 16:19:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhonza9®
rybi jsem tam dal po třech dnech od napuštění a zasazení rostlinek ,jinak jede od 11.9.2007 vodu jsem ještě neměnil (akva mam jenom 9 dní ) :-)
19.09.07 16:22:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
Chyba, precti si clanky o zakladani akva, ryby se davaji az po nekolika tydnech behu akvarka. Tak ted hned si nech odstat vodu, aby mela podobnou teplotu jako ta v akvarku, a 1/3 vymen. A to opakuj kazdy tyden, ted zatim mozna i casteji, tak za 5 dni
19.09.07 16:22:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
častěji
19.09.07 16:24:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi®
.. a mozna ted i 2/3. Zkus, co na tu tretinu ryby, a kdyztak zopakuj zitra.
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Ancistrus na hladině?, bílý povlak na hladině, Bojovnice x Paví očka, bublinky na hladině, Bublinky na hladině, Bublinky na hladině vody, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., dychanie na hladine, Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., Hnědý kal na hladině, chov pavích oček???, jaké ryby k hladině, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kalná očka a neustávající agrese, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, malé 0,5mm bílé "blechy" na hladině, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, neustálé hynutí rybek, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 01:09:16 • 1.632 s