41 • 81 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » kdo chce koupit nejake kyticky v pestirne? 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 187x
19.09.07 11:31:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – kdo chce koupit nejake kyticky v pestirne?
V patek nebo v sobotu se pojedu podivat do jedny pestirny, nechcete nekdo privezt nejaky kytky?
Ceny predpokladam tak 30kč, ale nejsem schopna to predem slibit, to se uvidi az na miste.
Kazdopadne kdyby jste chteli neco specialniho co bude stat vic a pak byste to nechteli, tak ja si pro to misto v akvarku najdu. Ale samozrejme jen do urcite miry :),takze bych byla rada abyste objednavku brali zavazne.
Praha a osobni predani , pripadne muzu poslat v pondeli postou, to by se resilo platbou na ucet / dobirkou u lidi, u kterych jsem si jista, ze si zasilku na poste vyzvednou.
Napiste mi kdyztak do vzkazu, diky
19.09.07 18:31:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav®
Ahoj kdyby tam měli tohle http://www.aqua-daho.cz/aqua-daho/katalog/E48.htm
Echinodorus Rubin narrow leaf tak mě ho kup.(Echinodorus Rubin ne ten mám)
Nemusíš se bát beru ho určitě ať je to ono nebo ne. Napiš kam bych si měl přijet když by byl.
Díky vaclav
19.09.07 18:59:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – Echinodorus Rubin narrow leaf
Ahoj vaclave!Kdyz bude urcite ho vezmeme ;) hodim ti ho klidne domu nebo na zastavku, dluzim ti to za ty kytky od tebe ;)

Jinak nikdo nic?

Prazaci usetri na postovnym :)
19.09.07 19:28:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
já jsem z druhýho konce čr, ale něco bych si vzal, ale musela bys mi to poslat normalka ne na dobírku, a prachy bych poslal předem složenkou
ještě písnu vzkazík co bych si vzal
20.09.07 10:36:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – 2 matlala
ahoj, jo to neni samozrejme zadnej problem to zaplatit predem a pak poslat obyc./doporucene.
20.09.07 12:08:46 / 20.09.07 12:10:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatlala®
četlas vzkazík?
Aponogeton crispus
Limnophila aquatica
20.09.07 16:20:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
matlo, kam chceš nacpat ten a. crispus? coze
20.09.07 16:54:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjan (95890169515) – ano
ahoj,
měl bych zájem, pokud mají tuto: Cryptocoryne crispatula balansae (Kryptokoryna kadeřavá), tak 2 ks.
Odeberu v Praze bez problémů.

díky, Honza (736440714)
21.09.07 08:39:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – kyticky
Ahoj,
co budou mit, tak nakoupim ;)
Jestli jeste nekdo neco chce,tak at mi napise dneska tak do 21:30,kdo napise pozdeji tak nezarucuji, ze si to jeste prectu ;)
21.09.07 10:20:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (9588376863)
A nechceš naznačit, kam že to vlastně jedeš? :) A není někde na webu katalog? Popř. nemáš ho ty?
Roman X-)
21.09.07 11:16:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektau®
ahoj Romane, jedem s ID Yama k Horankovi. katalog momentalne prodavanejch kytek neni:/ ma orientacni na webu.. kterej se nekde tady povaluje na nejakym foru...:)
21.09.07 11:37:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklangosh (9588376863)
zdravím Pavle - já jsem se ještěl nedostal k těm kryptokorynám :) . jestli jsem to dobře pochopil, tak je má Roman, ale jaksi nereaguje na SMS a maily... spim jdu se mrknout orientačně Hořánkovi na web :)
Roman X-)
21.09.07 11:46:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgeorged®
21.09.07 12:00:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektau®
jojo ma je roman, doma mam jeste nejaky mensi zbytky, ale mohly by stacit ty tri kosiky co jsem dal romanovi. ja jsem je nemel kam dat tak jsem mu je dal. jedem k Horankovi na doporuceni vice lidi tak snad to bude stat za to:)
21.09.07 12:09:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman® – langosh
Už funguju, jsem to musel promazat na mailu. ;-) máš to tady, tak stačí zavolat.
21.09.07 16:32:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWampi®
tak v této pěstírně jsem nedávno byla, paní chová i koně..

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 21:48:25 • 1.151 s