43 • 92 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Žáby, Mloci » Drápatečka - krmení 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 264x
17.09.07 11:05:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgomez® – Drápatečka - krmení
Zdravim vsechny. Dostal jsem (mozna nevhodny darek) malinkou drapatecku cca 2cm. Mam spolecenske akvarium cca 50l v nem jsou Parmicky Nadherne, Ancistrusy, Pancernicci, Terty Cerne. Bohuzel nevim cim ji krmit. Docetl jsem se tu ze zerou patentky. Jenze je moc malinka a kdyz tam patentky hodim tak si jich vensimne protoze jsou na ni asi moc velike a nebo ji to ostatni obyvatele sezerou. Spokoji se treba i s vlockami?? Nebo cim poradite krmit, kdyz je takhle malinka. Obavam se ze to byl spis nevhodny darek i kdyz se mi zabka moc libi. Gomez
17.09.07 11:09:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
myslim ze hledani by ti pomohlo ;-)
http://rybicky.net/forum/3923
17.09.07 11:49:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiwi (963629536483)
skus surove maso - ja som im dal kuraciu pecen (niekto odporuca aj bravcove srdce) a isli sa za nou potrhat - ked je zmrazene, tak ho nastruhaj na male kusky na struhaci na zemiaky), potom si zobnu aj rybky. Az budes mat nejake new poznatky o ich chove, bo na nete nie su moc spominane, tak napis please na moj e-mail matvejson@szm.sk
17.09.07 12:54:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Podle mě se drápatečka do společenského akvária hodí, nikomu neškodí. Když je zatím takhle malá, zkus jí odlovit a krmit třeba v menší nádobě - sklenici, patentky můžeš překrojit, i když by určitě zvládla i celou, ona se nezdá :) Drápatečka ale žere docela nenápadně, rychle chňapne že si třeba ani nevšimneš, že si už vzala. Až bude dospělá a u tebe zvyklá, vždycky si při krmení nějakou patentku urve ano
17.09.07 14:13:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgomez®
Dekuji ze odpovedi. Vyzkousim ji dat prekrojene patentky nebo to nastrouhane maso. Snad to nebude moc kazit vodu. Uvidime doufam bude natolik schopna, ze ji to ostatni nesezerou a taky si neco urve. Mejte se at se dari Gomez :-)
23.09.07 22:09:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgomez®
Tak jsem si zabku tolik oblibil ze jsem ji poridil jste dalsi dva kamarady. Krmim je drcenymi patentkami a jelikoz se zdrzuji hlavne okolo filtru tak jim to nahazim hlavne tam. Jak jsem psal pres den se zdrzuji vsechny u filtru, vecer se rozlezou po akvariu a nebo si vylezou na nejvyssi rostlinku ktera saha k hladine a spokojene si koukaji ven nad hladinu. Hledam dalsi informace o jejich pestovani, ale na internetu toho moc neni. Kdyby jste nekdo vedel nejake zajimave odkazy ci postrehy z vaseho chovu napiste sem prosim. Diky Gomez
23.09.07 23:34:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva_R®
Gratuluji, to byl dobrý nápad pořídit další potlesk Já jich mám pět :) Jsou to tři samečci a dvě samičky, ale k množení se nějak nemají :-D Co mě v začátcích překvapilo, že jak rostou, čas od času mění kůži, takže až je jednou přistihneš, jak se mrskaj zamotané jakoby v pavučině, tak to se svlíkaj ano Naše přes den taky okupují filtr a topítko :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 19:03:54 • 2.157 s