22 • 66 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Chov pirani 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 295x
12.09.07 20:50:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpakito (388741158331) – Chov pirani
Fotka k příspěvku chovam 15 pirani o stari 8 měsícu.najde jse tu nekdo kdo ty to krasne ryby take chova.bylo mi řečeno že mi jich par uhyne.

12.09.07 21:01:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipo® – pirane
Podívej te se na tuto ztránku snad vám pomůže http://www.pirane.xf.cz
27.12.07 13:48:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirana (388369752-7) – zabarvení piraní
Mam 5 piraní natererových 20 cm velkých v 250 l nádrži, snáší se zatím dobře. Stáří 3 roky. Nejsou dle mého názoru moc vybarvené. Memají vůc červená břicha, jen náznak. Může někdo poradit, jak podpořit jejich zabarvení, žerou pouze hovězí srdce. Dík
27.12.07 16:49:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKolco®
Nejatraktivněji jsou piraně zbarvené jako polovzrostlé ryby a potom zaze v období tření.Jinak jsou v dospělosti šedavé , se špinavě žlutým břichem.Opravdu pěkně rostlé ryby ale zase působí majestátním dojmem.Moje největší Serrasalmus nattereri měla 28cm,nejmenší 26 cm.V lékárně se dá koupit potravinářský betakaroten ať už přírodní,nebo synteticky vyrobený.Přimíchá se do hovězího srdce.Já jsem maso naporcoval na kousky o velikosti třešně ,kousek jsem naříznul,do řezu nasypal trochu prášku a řez přitlačil k sobě aby ho voda hned nesláchla.Moje ryby mi žraly z ruky takže vhozený kousek byl okamžitě sežrán.Dospělé ryby jsem krmil 3x týdně.Jednoho jedince mi z ničeho nic ostatní ukousaly k smrti.Choval jsem pět dospělých ryb v 540l nádrži a musím říct,že ryby i já jsme cítili,že je to velmi málo.Mnoho zdaru v chovu. palec
06.02.08 19:54:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSHEPIT (1073253512371) – PIRANA
JA MAM PIRANI NATEREROVY JIŽ 10 LET.DNESKA MĚ OVŠEM JEDEN UMŘEL.BYL CELÝ NEFOUKLÝ A VŮBEC NEŽRAL.
K DOTAZU NA TO ZBARVENÍ,MĚ SE TAKY STALO ŽE SE NECHTĚLI VYBARVIT.ALE PŘIŠEL JSEM NA TO,ŽE TO BYLO TEHDY KDYŽ MAJ HLAD.JAK DOSTALI NAŽRAT TAK SE DO HODINY VYBARVYLI.
06.02.08 21:46:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekirča® – Re: pakito
aby tě neohlodaly až na kostičky :-P

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 17:41:55 • 2.498 s