32 • 92 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Mate nekdo moturek Sera Air 100? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 71x
07.09.07 20:58:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDavid (89.***.135.133) – Mate nekdo moturek Sera Air 100?
Ahoj lidi, chci se zeptat jestli nekdo mate tento moturek, u nas je ted v akci za 277 Kc coz se mi zda dobra cena, mate jej nekdo a jak je na tom s hlucnosti? Dekuju
08.09.07 16:27:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDan H. (90.***.180.250)
Ahoj, já mám Sera Air 275 a stál mě 445Kč. Je naprosto tichejano
08.09.07 22:04:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdavid (89.***.135.133)
Ahoj a neni slyset jak vrci? Ja bych se nerad zase spalil mel jsem znackovy udajne tichy a bylo slyset vrceni stejne jako kdybych mel Elite.....
Podobná témata
Sera CO2-Start , ahoj dostal sem tyhle rybky...může někdo poradit jaký to jsou, Aquaclay Ground -dno od Rataje, filtracni material, Baktopur SERA - doba léčení, co mate za pozadí, ČD kurýr - má s tím někdo zkušenost, Čím je spojeno krmivo v tabletách sera holiday?, čte někdo deník, filtrační materiál , Florena (Sera) vs Proplant (Dajana), Hardin a Karbon vs. Sera GH a KH, Jaké máte dno?, Jake mate skusenosti ze sazenim rostlinek (Lilaeopsis N.Z.), Jake máte zkušenosti s akva e- obchody?, Jaké máte zkušenosti s nakupováním ryb přes internet?, Krmení TETRA nebo SERA co doporučíte, krupička a sera costapur f, Má někdo zkušenosti s aquatera.cz?, Ma niekto skusenosti s SERA Internal BIO Filter B 400, ma tu nekdo zkušenosti s akváriem bez pozadí ?, Máte nějaké plísňové onemocnění na rybičkách?, Máte někdo zkušenost, Máte přísavku thajskou?přísavka vs. plži, mate radi slimaciky, Máte tip na místo pro lov blech a jiné živé potravy?, materiál, Může někdo poradit se zářivkou?, Někdo mi okusuje u kořenů rostliny, někdo sežral ancistuse, neznáte někdo název téhle ryby ?, pomatená neonka, Poradí mi někdo, co mi to plave v akváriu?, Poradí někdo?, Pozná někdo jaká je to parmička?, Pozná někdo rybičky?, Prodá někdo šneky??, půlnoční molly, liberty molly - viděl jste někdo?, Rozebrání Topítka Aquael 100W-máte skušenosti?, Sera algovec, Sera Artemia, Sera Artemia MIX, Sera baktopur, sera fd mixpur, SERA KOI Professional krmivo SPIRULINA COLOR, sera morena, Sera odkalovac bez vymeny vody?, Sera odsavacka , Sera permanentní test CO2 nefunguje?, Sera Phosvec, Sera san

Zpět na obsah sekce Technika | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 16.10.08 22:28:30 • 1.442 s