31.08.07 11:07:38
tomele® – parmička čtyřpruhá a skaláři
ahojte mohl by mi někdo poradit
mám v akvárku skaláry a chci si koupit parmičky čtyřpruhé, ale dozvěděl jsem se že parmičky čtyřpruhé mohou okusovat ploutve větším
rybám
co je na tom pravdy ???
ano to mohou, ale pokud je jich hejno o min 6kusech, tak se zaměřují spíše na sebe
no já bych chtěl tak 10 kusů to znamená že nebudou otravovat skaláry
a stejně pokud by dostávali hodně najíst tak by neměly okusovat ničí ploutve a jestli jo tak to bude znamenat že mají málo jídla
no oni to nedělají z hladu, ale spíš ze zvědavosti
Já měl 12 parmiček čtyřpruhých a 4 skaláry, po týdnu jsem měl jen 3 skaláry, parmičky se mi do nich pustily. Tak šly parmičky do
menšího akva. Toť má zkušenost.
no už jsem je koupil tak aspoň se dozvím jak to je s nima jestli se vzbudím a skaláři budou bez ploutví tak něco na tom bude
ja chovam štvorpruhe s labirintkami(gurama perletova) čo sa tiež neodporuča, ale je to zatial v pohode neohryzuju ich. ale mreniek mam momentalne
15
já si myslím že to je také o tom jak jim kdo dává najíst
mladá je měla řadu měsíců spolu s různejma parmičkama a tetrama,paví oka,..a nic nedělali..a najednou z ničeho nic během dne okousali
ploutve půlce ryb..krmený byli dost...nevim..asi jim hrablo...nedaj se asi hodit všechny do jednoho pytle..
nečekaná změna !!!!!!
dal jsem do aq parmičky čtyřpruhé a při tom jsem zjistil, že mám v akvárku párek skalárů
jeden je v pohodě, ale ten druhý napadá parmičky čtyřpruhé obzvlášť, když se parmička přiblíží ke 2. skalárovi
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora