0 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » skalarky a voda 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
17.11.06 22:02:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovalsky (.***..) – skalarky a voda
ja sem se chtel zeptat estli je pro skalarky vhodna stojata nebo proudici voda a na kolik by vislo akvarko pro skalarky
18.11.06 15:42:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – skaláry
Zkus si o nich nejdřív něco přečíst. Poud nemáš vlastní literaturu, tak mrkni např. sem:
http://rybicky.net/atlasryb/skalara_a nebo sem: http://www.horacovoakvarium.cz/moje_akvarium_ryby_skalary.htm nebo: http://www.akvarijni.cz/ryby.htm#skalara
18.11.06 20:04:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovalsky (.***..) – skalarky
hm...........to uz sem cet ale mislim ze to nebude uplne stecit aby mi neumreli u nas v akvaristice je maj ale nevim jestli je rozumny si je od tamtut kupovat protoze mi do akva jednou zavlekli nemoc kera pobila i ostatni nevis o naky specijalizovany prodejne vpraze4
19.11.06 22:17:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – nákup
Pokud už máš s danou akvaristikou špatný zkušenosti, tak bych to neriskovala. Kromě toho, že je vždycky smutný, když uhyne rybka, tak je to taky finanční otázka. Já ti rozhodně žádnou dobrou pražskou prodejnu nedoporučím, protože je mám trochu víc z ruky, ale určitě se mrkni na tuhle diskuzi: http://rybicky.net/forum/show.php?f=0&topic=20061116132657&u=15&t=akvaristiky
20.11.06 08:06:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovalsky (.***..) – skalarky
tak dik urcite se tam mrknu
20.11.06 16:45:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – proud
Jo, nevím, jak bylo myšleno, že bys jim zajistil proudící vodu. Myslím, že skaláry se chovají v běžných nádržích, ze kterých určitě nikdo nedělá horskou bystřinu. Ve své domovině (pokud si dobře vybavuju) obývají spíš klidnější vody. Jde hlavně o rozmědy akvárka, protože jak jistě víš, skaláry dorůstají slušných rozměrů.
20.11.06 16:51:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovalsky (.***..) – skalarky
samo ze vimze ho musi mit velky ja mam 148l to proudeni vody se prej u nakejchdruhu dela silnym filtrem hmm
21.11.06 12:56:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – větší
148 litrů je myslím docela málo, to je tak na pár, což není ideální... Možná by bylo lepší se neupínat jen na jeden druh ryby...
22.11.06 13:15:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovalsky (.***..) – jina ryba
no tak mi porad nakou hezky zbarvenou rybu trochu vetsi tak 10-15cm
22.11.06 14:11:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekazalka® – větší
Tak jako 140 l by možná i 4 skalárky vydržely, ale myslím, že to není ono. Nebo bys musel omezit výběr dalších rybek a nedávat jich tam celkově moc. Jaký máš akvárko? Rozměry a osazení druhů...? Nebo zatím jen vybíráš?
Jinak z větších druhů co říkáš na čichavce? Nemusí to být hned ty největší (Trichogaster), ale i menší (rod Colisa) jsou hezcí a můžeš jich tam mít víc. palec
27.11.06 14:28:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovalsky (.***..) – skalarky
no ja mam zatim male ale jeden pribuzny ma to velke cihavci sou ale prej nachilny na slozeni vody
Podobná témata
"vonící" voda, Bílá voda, Bila zakalena voda, Brakická voda, Čím dál tím kalnější voda., Čistá voda, Destilovaná voda, Dešťová voda, divná voda, Hnědá voda od kořene, hnědá voda ze základu pro rostliny, hodnota vody - vodárna Sivice, Jak se pozná zkažená voda? , jak kyselá je voda z vodovodu, Jaká má být voda v akvaterárium s krabem?, Je vhodná deštová voda pro Terčovce ?, Kalná voda nedá sa jej zbaviť Help, krmivo pro skalarky, Lehce zakalená voda po ránu???, měka voda v okolí Brna, měkká voda, Měsíc "odstátá" voda - vypustit?, Mléčná voda, mléčná voda, Mořská voda, Musí se voda měnit jednou týdně?, Náhle zkalená voda, nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700, Neodstátá voda, nové akvárko a voda, Prilis mekka voda..., Přechodné akvárko - kalná voda, Převařená voda, Při odkalování zapáchá voda, Ryby do nové 112, tvrdší voda, NENÁROČNÝ, Skalárky, Studená voda & ryby, špinavá voda + úhyn rýb, Tvrdá voda, tvrdá voda, úhyn neonek a zakalena voda , úhyn rybiček a zakalená voda, Voda, voda, voda, Voda + Sol, voda bez chloru, Voda na šumpersku zábřežsku?, voda na treni parmicky ctypruhe , Voda pro akvaristy v Pardubicích

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 30.08.08 04:46:50 za 0.83 s