3 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Kolik rostlin do akvária? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 73x
27.08.07 19:07:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkasoft (213.***.191.99) – kolko rastlín
Kolko rastlín treba do 120l akvária Š 80* V 50* H 35.

Dakujem
27.08.07 19:15:56 / 27.08.07 19:19:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Dostal jsem GENIÁLNÍ nápad. Pojďme stanovit potřebné množsví rostlinné hmoty na hmotu rybiček!
Třeba 3 deka rostlin na 10 deka rybiček nebo něco takového! :)

A taky kolik litrů vody na deko rybiček.
27.08.07 20:01:48 / 27.08.07 20:02:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekslada®
to máš různý...podle toho jak to chceš mít zarostlý,podle ryb jaký máš...je to na tobě.. když se podiváš po nádržích tak uvidíš co by se ti líbilo a v seznamu rostlin se mužeš podivat kolik jich tam je a jaky...jaký si to uděláš takový to máš X-) navíc už nějaký tzo forum už založený určitě bylo na tuhle tematiku
27.08.07 20:21:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – stepan
:), to radeji ne, uz vidim pred ocima ty vedectejsi povahy, jak hned po nakupu hodi rybicky mamince na vahu, kytky taky, budou spekulovat, jestli plati mokra hmota nebo musi byt vysusena, zopakuji to radeji kazdy mesic, aby to bylo v rovnovaze ....
08.04.08 19:20:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekja (90.***.30.191) – ,,
Mám dotaz na počet rostlin. V 60 l akvárku mám 4 mečovky, 3 krunýřovce a p. očka. s pár mláďaty. Mám tam větší kmen, rostlin zatím ne moc, a šneci, někteří zvaní, někteří se tam ocitli, ani nevím jak. Mají tedy rybky raději více rostlin, aby se mohli mezi něma schovávat a proplouvat? Nebo mají radši volný prostor a rozhled. Je tu spousta zarostlinkovaných krásných akvárek, taky bych tam přidal rostlinky, líbí se mi to, ale rád bych zjistil, co by bylo vhodnější pro ryby. coze
08.04.08 19:25:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarek®
cim vic rastlin tym lepsie
08.04.08 19:27:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: ja
Víc rostlinek, ať si tam mohou proplouvat a schovávat se, ale nechat jim i volný prostor, kde můžou volně plavat.
08.04.08 19:46:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksheva (194.***.42.149)
ja mam 112L arvarium a mam tam skoro 20 rostlinek ano
08.04.08 23:58:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: sheva
Já mám 112 l akviško a mám v něm asi 200 rostlinek. :-D
09.04.08 01:36:56 / 09.04.08 01:37:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPaDa® – pro ja
Na počet rostlin jako takový se vykašli, to nic neříká (50 rostlinek se dvěma lístečky jako je třeba Glossostigma ti nenahradí jednu rozbujelou rostlinku typu Ceratophyllum demersum). Pokud máš živorodky, vol určitě akvárium více zarostlé, houštiny kytek jim plně vyhovují. Musíš jen najít kompromis mezi tím zaplevelením a abys na rybky ještě viděl ;-)
09.04.08 15:14:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekja (90.***.30.191) – ..
Díky za rady
Podobná témata
"Dírkované" rostliny, "Vyčáplé" rostliny - proč?, 200 a 30l akvárko, kolik CO2., Acriflavin ničí rostliny?, akva pro rostliny, akvarijní rostlinky, Akvarko pro rostlinky, Ampulárie a rostliny, Ancistrus - rostliny, ktere nepozira, Ancistrus me nici rostlinky, Bojovnice a rostlinky, Bublifuk a kolik cm pod hladinou ma byt jeho výtok?, Co dělat, když se mi rostliny rozpadají, Co je s těma rostlinama?, co je to na rostlině?, co je to za plovoucí rostlinku, co je to za rostlinku, Co je to za rostlinku ?, Co mi požírá rostliny???, co mi to roste z listů rostlin, co nejrychleji rostoucí rostliny, Co pořídit před založením akvaria?, Co s rostlinkama?, Co to je za Rostlinu????Poraďte prosím, Copak je to za plovoucí rostlinku?, Copak je to za rostlinku?, copak je tohle prosím za rostlinu?, Černající rostliny, černý mech na rostlinách, Černý povlak na rostlinách, Červená rostlina bez CO2, Červenání listů akvarijních rostlin, Červenání rostlin, čevenání zelených rostlinek, čištění rostlin, Délka přepravy rostlin, Dlouhá vláknitá řasa na rostlinách a skle, do čeho sazeto rostliny, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Dotaz-rostlinky, Druhy plovoucích rostlin, Emersní pěstování akvarijních rostlin., Filtrace do 20 l akvária? + případně vzduchovací motorek jaký vybrat?, filtrace x rostliny, Fleky na rostlinach, Gelovitá bublina na rostlině - co to je?, Herba-ferron (hnojivo na rostliny), hnědá voda ze základu pro rostliny, hnědé fleky na rostlinkách, hnede listy rostlin ..

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 01.10.08 02:18:18 za 0.871 s